Tgrt Haber

Yıllar önce sesiyle Sezen Aksu'yu etkilemişti! Herkes Aşkın Nur Yengi sandı, gerçek çok başka çıktı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
07 Ağustos 2024 11:11 - Güncelleme : 07 Ağustos 2024 11:30

TRT müzik 1992 yılında Sezen Aksu'nun Barış Manço'nun programına konuk olduğu anları paylaştı. Bu sırada konuklar arasında yer alan Neslihan isimli genç kızın 'Masum Değiliz' parçasının seslendirdiği anlar büyük beğeni topladı. Sosyal medyada gündem olan görüntüden sonra herkes genç kızı Aşkın Nur Yengi sansa da gerçek ortaya çıktı.

1992 yılında ünlü sanatçı Sezen Aksu​, Barış Manço​'nun sunduğu programa katıldı. Programda yaşanan unutulmaz anı TRT Müzik sosyal medya hesabından paylaştı. 

Seyirciler arasında bulunan Neslihan isimli genç kız arkadaşlarının ısrarı ile Sezen Aksu'nun 'Masum Değiliz' şarkısını söyledi. Sesi ve tarzıyla herkesi kendine hayran bırakan Neslihan'ın 32 yıl önceki videosu sosyal medyada gündem oldu. 

TRT Müzik o anları "1992 yılına gidiyor, Sezen Aksu ve Barış Manço'yu sesiyle kendine hayran bırakan gencimizi dinliyoruz: "Masum Değiliz""notuyla paylaştı. 

HERKES AŞKIN NUR YENGİ DEDİ, GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyada yayılan videodan sonra birçok kullanıcı videodaki genç kızın Aşkın Nur Yengi olduğunu iddia etti. Fakat gerçek ortaya çıktı. Videodaki genç kızın şimdilerde müzisyenlik yapan Neslihan Demirtaş olduğu ortaya çıktı. 

NESLİHAN DEMİRTAŞ KİMDİR?

1992 yılında Barış Manço ve Sezen Aksu'yu kendine hayran bırakan Neslihan sosyal medyada gündem oldu. Şimdilerde müzisyenlik yaptığı bilenen Neslihan Demirtaş, “Mareşal” adlı maxi single'ı 2020 yılında yayınladı. 

Demirtaş'ın şarkıcılık kariyerine devam ettiği biliniyor. 

 

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...