Tgrt Haber

Yıllar sonra ekrana dönen Yılmaz Erdoğan’ın dizisinden ilk kare geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
20 Kasım 2023 16:48 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 16:48
Yıllar sonra ekrana dönen Yılmaz Erdoğan’ın dizisinden ilk kare geldi

Yıllar sonra İnci Taneleri dizisiyle ekrana dönen Yılmaz Erdoğan’dan ilk kare geldi. Başrolü Hazar Ergüçlü ile paylaşacak oyuncu dizide hem senaryoya katkıda bulunacak hem de oyuncu olarak yer alacak.

Son olarak Cici filminde başrol oynayan Yılmaz Erdoğan​ son 20 yıldır, herhangi bir dizi​ projesinde yer almıyordu. İnci Taneleri​ dizine 'evet' diyen yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan, diziye hem senarist olarak hem de oyuncu olarak katkı sağlayacak. 

YILMAZ ERDOĞAN YENİ DİZİSİYLE EKRANA DÖNÜYOR

20 yıl sonra ekrana hem oyuncu hem de yönetmen olarak dönen Yılmaz Erdoğan, seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizide yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ rolünü oynayacak, Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü​, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan da dizide yer alacak.Şenol Sönmez’in yönettiği dizide hapisten çıkan Azem Yücedağ’ın kaybettiklerini bulmaya çalışma öyküsü etkili bir dille ele alınacak.

Yıllar sonra ekrana dönen Yılmaz Erdoğan’ın dizisinden ilk kare geldi

İNCİ TANELERİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ, kaybettiklerini bulabilecek mi? Acı dolu geçmişe sahip Azem, sırtında taşıdığı tüm yüke rağmen umudun peşinden koşmaya devam edecek. Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

 
Kaynak: birsenaltuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...