Tgrt Haber

Yıllar sonra yeniden! Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç yeni dizide partner oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
25 Kasım 2023 14:24 - Güncelleme : 25 Kasım 2023 14:24
Yıllar sonra yeniden! Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç yeni dizide partner oldu

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç, 2017 yılında yayınlanan İstanbul Kırmızısı filminin ardından iddialı dizi için tekrar partner oldu.

Tuba Büyüküstün​ Paris'e, Halit Ergenç​ ise Londra'ya yerleştikten sonra dizlere ara vermiş ve sadece filmlerle sevenleriyle buluşmuştu. İki isim yıllar sonra aynı projeye "evet" diyerek tekrar partner oldu. Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç yıllar sonra aynı dizide başrolü oynayacak. 

TUBA BÜYÜKÜSTÜN VE HALİT ERGENÇ’TEN YENİ PROJE

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün uzun bir aranın ardından Yarınlar Yokmuş Gibi dizisinde partner oldu. Tuba Büyüküstün televizyon ekranında son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alırken, Halit Ergenç ise  Babil dizisiyle ekranda yer aldı. İki oyuncu Yarınlar Yokmuş Gibi projesinde Gain için 4 bölümlük dizide başrolü paylaşacak.

Yıllar sonra yeniden! Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç yeni dizide partner oldu

YILLAR SONRA YENİDEN

Daha önce de partner olan iki oyuncu, sevenlerini heyecanlandırdı. Ergenç ve Büyüküstün 2017 yılında Ferzan Özpetek’in “İstanbul Kırmızısı” filminde de başrolü paylaşmıştı. ikinci kez aynı yapımda buluşacak iki oyuncunun karakterleri merak konusu olurken, dizinin yönetmen koltuğunda Zeynep Günay oturacak.

Kaynak: birsenaltuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...