Tgrt Haber

Mert Yazıcıoğlu doğum gününü kutladı! Karagül ekibi geceye akın etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
11 May 2024 12:10 - Güncelleme : 11 May 2024 12:12
Mert Yazıcıoğlu doğum gününü kutladı! Karagül ekibi geceye akın etti

Son dönemde Kızıl Goncalar dizisiyle gündemden düşmeyen Mert Yazıcıoğlu, doğum gününü arkadaşlarıyla beraber kutladı. Burak Dakak ve Leyla Tanlar'ın da katıldığı gecede Karagül dizisinde birlikte rol aldığı Can Atak da yer aldı.

Başrolünde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı Kızıl Goncalar​ dizisinde Cüneyd rolüyle yer alan Mert Yazıcıoğlu​ yeni yaşını geçtiğimiz akşam yakın dostluklarıyla kutladı. Gecede en dikkat isimlerden biri de Karagül dizisinin Asım'ı oldu. 

KARAGÜL OYUNCULARI DOĞUM GÜNÜNDE BULUŞTU 

2014 yılında yayınlanan Karagül dizisinde Mert Yazıcıoğlu Baran, Can Atak ise Asım rolüyle yer aldı. Dostlukları yıllardır devam eden iki isim Mert Yazıcıoğlu'nun doğum günü kutlamasında buluştu. İki ismin karesine " Ne güzel yıllardır dostlukları devam ediyor", " Karagül oyuncuları buluştu", "Yıllardır eskimeyen dostluk" gibi yorumlar yapıldı. 

Yıllardır süren dostluk! Mert Yazıcıoğlu'nun doğum gününe Karagül'ün Asım'ı da katıldı - 1. Resim

Yıllardır süren dostluk! Mert Yazıcıoğlu'nun doğum gününe Karagül'ün Asım'ı da katıldı - 2. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...