Tgrt Haber

Yılların küslüğü sona erdi! İşte Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses'in barış pozu...

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
19 Temmuz 2024 02:03 - Güncelleme : 19 Temmuz 2024 02:09
Yılların küslüğü sona erdi! İşte Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses'in barış pozu...

Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses, 15 yıl süren küslüğün ardından barıştı. Yıllar sonra bir araya gelerek geçmişe sünger çeken iki dev ismin birbirine sarıldığı anlar, magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte ikilinin yıllar sonra gelen o fotoğrafı...

Türk müziğinin iki dev ismi, Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses, yıllar süren küslüğün ardından ilk kez bir araya geldi. 2009 yılında canlı yayında yaşanan tartışma sonrası araları açılan iki sanatçı, geçmişe sünger çekti.

YILLARCA KÜS KALDILAR

Yıllar önce İbrahim Tatlıses'in sunduğu bir programa konuk olan Yıldız Tilbe, programda yaşanan tartışmalardan dolayı önce programı terk etti ardından da Tatlıses'le bir daha konuşmadı.

Yılların küslüğü sona erdi! İşte Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses'in barış pozu... - 1. Resim

SORULARI DA CEVAPSIZ BIRAKMIŞLARDI

İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe, o programda yaşananlardan sonra bir araya gelmemeye özen göstererek birbirleri hakkında sorulan soruları da hep cevapsız bıraktılar.

YILLAR SONRA BARIŞ POZU

Yıldız Tilbe'den yıllar sonra gelen şaşırtıcı hamle. İki ünlü şarkıcı Bodrum'da bir araya gelerek yılların küslüğünü bitirdi. Tilbe, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla hem magazin dünyasını hem de ortak sevenlerini heyecanlandırdı.

İşte Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses'in o pozu:

Yılların küslüğü sona erdi! İşte Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses'in barış pozu... - 2. Resim

ARALARINDA NE OLMUŞTU?

2009 yılında İbo Show'a konuk olan Yıldız Tilbe, yayında İbrahim Tatlıses tarafından şarkısı kesilince sinirlenerek Tatlıses'e tepkisini göstermişti. Bu tepki üzerine İbrahim Tatlıses, “Seni p...n elinden kurtardım.” diye karşılık verince Yıldız Tilbe de yayını terk etmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...