Tgrt Haber

Yılmaz Erdoğan 20 yıl sonra bir ilke imza atıyor! İşte Erdoğan’ın başrol oynayacağı dizi…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
02 Ağustos 2023 09:17 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 10:02
Yılmaz Erdoğan 20 yıl sonra bir ilke imza atıyor! İşte Erdoğan’ın başrol oynayacağı dizi…

Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, yıllar sonra dizi sektörüne tekrar dönme kararı aldı. 20 yıl aradan sonra her hafta ekrana gelecek bir dizide başrol alacak Erdoğan hayranlarını bomba gibi bir dönüş bekliyor.

Senarist​, yönetmen, şair ve oyuncu​ olan yetenekli isim Yılmaz Erdoğan​, yıllarca birçok film ve projeye dokundu. Başarılı çalışmalarda imzası olan Erdoğan 20 yıl aradan sonra bir dizide kararı aldı. Hayranlarını sevindiren bu dizi​ projesinin senaryosu usta sanatçıya aitken başrolünde de yer alacak. Erdoğan’ın yazıp oynayacağı dizsinin adı ise ‘İnci Taneleri’ olacak.

Yılmaz Erdoğan 20 yıl sonra bir ilke imza atıyor! İşte Erdoğan’ın başrol oynayacağı dizi…

İNCİ TANELERİ’Nİ KENDİ YAZIP OYNAYACAK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yılmaz Erdoğan 20 yıllık aradan sonra bir ilke imza atacak ve açık kanala kendisinin yazıp başrolünü oynayacağı bir dizi çekecek. Ekranı özleyen usta kalem çok etkili bir melodramla televizyona bomba gibi dönüş yapacak. Bugüne kadar sinema ve ekran tarihine geçen sayısız unutulmaz projeye imza atan Erdoğan’ın yeni dizisinin adı İnci Taneleri​...

Yılmaz Erdoğan‘ın şu günlerde senaryosunu yazdığı dizinin cast çalışmaları ise önümüzdeki günlerde başlayacak. Dizinin kanalı ve yönetmeni de yakında netleşecek.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...