Tgrt Haber

Yolda seçim bayraklarını gören Pınar Altuğ’dan ‘Deprem’ sitemi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
29 Şubat 2024 09:12 - Güncelleme : 29 Şubat 2024 09:12
Yolda seçim bayraklarını gören Pınar Altuğ’dan ‘Deprem’ sitemi

Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından sokakta gördüğü parti bayraklarını paylaşarak, “Şunlara harcanan parayla deprem bölgelerine neler neler yapılırdı.” sözleriyle sitem etti. Oyuncuya takipçilerinden de destek geldi.

Sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ​, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak belediye seçimleri için sokaklar parti bayraklarıyla donatıldı. Altuğ, ise partilerin seçim bayraklarına sitem etti.

PINAR ALTUĞ'DAN SEÇİM BAYRAKLARINA SİTEM 

Yolda gördüğü seçim bayraklarının videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Altuğ, "Şu seçim bayraklarına vs harcanacak masraf bütün partiler için söylüyorum, şunlara harcanan parayla deprem bölgelerine neler neler yapılırdı. Çok üzgünüm yani gerçekten üzgünüm hale bak. Buna harcanan ödenek, deprem bölgesine gitse, ihtiyacı olanlara gitse ne güzel olur di mi?" diyerek sitem etti.

Yolda seçim bayraklarını gören Pınar Altuğ’dan ‘Deprem’ sitemi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...