Tgrt Haber

Yönetmen ve senarist Oliver Stone: Gazze'deki gibi bir katliam görmedik

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
02 Ocak 2024 12:03 - Güncelleme : 02 Ocak 2024 12:03
Yönetmen ve senarist Oliver Stone: Gazze'deki gibi bir katliam görmedik

ABD'li ünlü yönetmen ve senarist Oliver Stone, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları konusunda konuşarak, "Hayatımda böyle bir katliam görmedim" dedi.

The Doors, Snowden ve Nuclear Now gibi yapımlarla tanınan yönetmen ve senarist Oliver Stone, ABD'li aktivist Jose Vega'nın internet yayınında konuştu ve Gazze​ hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"HAYATIMDA BÖYLE BİR KATLİAM GÖRMEDİM"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu​'nun 'delirdiğini' ifade eden Oliver Stone, İsrail'in Filistinlileri bu şekilde öldürmesi konusunda "aklım almıyor" diyerek, bölgedeki durumun daha iyiye gitmesini umarken daha kötüye gittiğini kaydetti.

İsrail'in 'yasa dışı şekilde nükleer bombaya sahip' olduğunu ancak birçok kişinin bunun farkında olmadığını belirten Oliver Stone, zenginleştirilmiş uranyuma kimin sahip olacağının kritik bir konu olduğuna dikkati çekti.

Yönetmen ve senarist Oliver Stone: Gazze'deki gibi bir katliam görmedik

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları karşısında dehşete düştüğünü belirten Oliver Stone, "Hayatımda böyle bir katliam görmedim" diyerek, “Nasıl bir siyasi hareketi ortadan kaldırırsın? Bu dünya tarihinde hiç yapılmamıştı. Nasıl herkesi öldürebilirsin? Onları ayırıp Mısır'a göndermek? dedi. Kendisine "Antisemitik yaftasının yapıştırılmamasını" söyleyen Stone, "Birkaç deli haricinde kimse antisemitik değil. Bu adalet, barış, dengeli olmak ve temel insani değerlere sahip olmakla alakalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...