Tgrt Haber

Olacağı buydu! Tehlikeli yükseklere tırmanan fenomen 68. kattan düşerek öldü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
31 Temmuz 2023 11:10 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 11:41
Olacağı buydu! Tehlikeli yükseklere tırmanan fenomen 68. kattan düşerek öldü!

Yüksek binalara ve köprülere tırmandığı videolarla tanınan sosyal medya fenomeni Remi Lucidi, bir gökdelenin 68. katından düşerek hayatını kaybetti.

Ekstrem sporlarla tanınan ve yüksek binalara tırmanarak çektiği videolarla ünlenen Fransız sosyal medya fenomeni Lucidi, Hong Kong'da bulunan ve gösteri için çıktığı binanın 68. katından düşerek hayatını kaybetti. Lucidi’nin acı ölümü sevenlerini hüzne boğdu.

OLAY YERİNE HAYATINI KAYBETTİ

Daily Mail'de yer alan habere göre, Lucidi 68. kattan yere düştü. Sosyal medyada 'Remi Enigma' olarak bilinen Lucidi'nin olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı. 

Olacağı buydu! Tehlikeli yükseklere tırmanan fenomen 68. kattan düşerek öldü!

ÇATIDA MAHSUR KALDIĞI İDDİA EDİLDİ

Daha önce defalarca benzer yüksekliklerdeki binalara tırmanan Lucidi'nin düşmesine neyin sebep olduğu henüz netlik kazanmadı. Güvenlik görüntülerine göre, binaya girdikten sonra Lucidi'nin 49. kata geldiğini ve ardından tekrar binanın tepesine çıkan merdivenleri çıktığı görüldü. Ancak sonrası için verilen ifadeler birbiriyle tutarsız. Bir güvenlik görevlisi, Lucidi'nin çatıda mahsur kaldığını iddia ederken, bir diğeri 40. kattaki arkadaşını ziyarete geldiğini söyledi. Lucidi'nin ölümünden 6 gün önce Instagram'da Hong Kong'tan bir başka gökdelen manzarası paylaştığı görüldü.  

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...