Tgrt Haber

Yunanistan’a tatile diye gitti, ev satın aldı! Demet Özdemir’in yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
09 Haziran 2023 09:10 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 10:55
Yunanistan’a tatile diye gitti, ev satın aldı! Demet Özdemir’in yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı

Şarkıcı Oğuzhan Koç’la ayrılığının ardından tatile çıkan ve tatil pozlarıyla adından söz ettiren Demet Özdemir, yeni bir ev satın aldı. İddiaya göre tatil için gittiği Yunanistan’da çok beğendiği bir evi gözüne kestiren Özdemir kesenin ağzını açtı.

Oğuzhan Koç​ ve Demet Özdemir, 8 aylık evliliklerini tek kalemde bitirmişti. Adalar Adliyesi’nde boşanan çift, anlaşarak ayrıldıklarını bildirmişti. Ayrılığın ardından Yunan Adaları’na tatile giden Demet Özdemir, tatil pozlarıyla gündem oldu. İddialara göre Demet Özdemir Yunan Adaları​'ndan ev​ aldı ve vatandaşlık almak için de harekete geçti. 

Yunanistan’a tatile diye gitti, ev satın aldı! Demet Özdemir’in yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı

25 MİLYON TL’YE EV SATIN ALDI

MagazinBurada’dan aktarılanlara göre; Adım Farah dizisiyle ekranda olan Demet Özdemir kısa süren evliliğiyle uzun zamandır gündemde. Adı sık sık farklı isimlerle anılan oyuncu boşanma​ sonrası soluğu tatilde aldı. Tatil pozlarıyla dikkat çeken Demet Özdemir şimdi de yaptığı yatırımla gündemde. Oğuzhan Koç ile 5 aylık evliliği 8 Mayıs tarihinde bitiren ve bir markanın yüzü olan Demet Özdemir, son reklam filmini çektikten sonra kendine güzel bir ayrılık hediyesi aldı.

Reklam filminden kazandığı paranın üstüne biraz da kendisi ekleme yaparak Yunan Adaları'ndan 1 milyon Euro yani 25 milyon TL’ye ev sahibi olan Özdemir yatırımıyla sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu ayrıca Yunanistan'daki evi iddialara göre vatandaşlık almaya hazırlandığı için satın aldı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...