Tgrt Haber

Yunus Günçe'nin tiyatro projesine iptal! AK Parti seçmenine hakaret etmişti

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
13 Haziran 2023 08:44 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 08:58
Yunus Günçe'nin tiyatro projesine iptal! AK Parti seçmenine hakaret etmişti

Seçim sürecinde sosyal medyadan AK Parti seçmenine yönelik hakaretleriyle gündeme gelen Yunus Günçe'nin, Kocaeli'deki tiyatro oyunu projesi, gelen tepkiler üzerine iptal edildi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesi AK Parti​ seçmenlerine yönelik sosyal medyadan aşağılayıcı sözler sarf eden oyuncu ve sunucu Yunus Günçe büyük tepki çekmişti.

"15 MAYIS'TA HEPİNİZ ÇÖPSÜNÜZ"

AK Parti'ye oy verecek olan vatandaşları, "Troller, kendinize artık başka bir iş bulun. 15 Mayıs sabahı alayınız çöpsünüz" gibi ifadeler kullanan ve bunun yanında küfür de eden Günçe'nin AK Parti'li Kocaeli Belediyesi'ne bağlı bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde tiyatro yapacak olmasına tepki yağdı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akın'a çağrıda bulunan vatandaşlar, Günçe'nin sahnelecek oyunu için "Tiyatro salonunu kiralamayın" çağrısında bulundu.

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI

Vatandaşlardan gelen tepki üzerine açıklama yayınlayan Kocaeli Belediyesi, söz konusu konusu oyun için, Günçe'nin şirketiyle yapılan sözleşmenin iptal edildiğini duyurdu. 

https://twitter.com/kocaelibld/status/1668397264769896449

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...