Tgrt Haber

Yusuf Güney'in 2 ay önceki sözleri gündem oldu! Maymun Çiçeği yayılınca sosyal medya bu videoyu konuştu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
15 Ağustos 2024 09:52 - Güncelleme : 15 Ağustos 2024 10:58

Açıklamalarıyla sık sık gündem olan Yusuf Güney, Dünya Sağlık Örgütü'nün Maymun Çiçeği' salgını için acil durum ilan etmesiyle yeniden gündeme geldi. Güney'in haziran ayında yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu.

Astral seyahat yaptığı sırada gezegenler arasında dolaştığını ve uzaya çıktığını iddia eden ünlü şarkıcı Yusuf Güney​'in açıklamaları gündem olmuştu. 

Güney, UFO​ gördüğünü, o dönemde bitkisel hayatta olan Kenan Işık​ ile konuştuğunu iddia etmiş, Güney söylediklerinin bir bir çıkacağını da söylemişti. 

3-4 AY İÇİNDE BİR VİRÜS ORTAYA ÇIKACAK"

Dünya Sağlık Örgütü'nün Maymun Çiçeği virüsü için acil durum ilan edilmesinin ardından Güney'in Eser Yenenler'in programında söylediği sözleri gündem oldu. Haziran ayında "Önümüzdeki 3-4 ay içinde, kuş gribine benzer bir virüsün ortaya çıkabileceğini düşünüyorum. Bu konuda endişeliyim ve  bu tür uyarılara dikkat etmesini bekliyorum." demişti. 

"SAHTE SAVAŞ OLACAK"

Öte yandan Güney, NASA'nın paylaştığı ve kısa sürede sosyal medyada gündem olan UFO görüntüleri hakkında ise Güney, "Dünyaya geleceklerini söyledim. Yavaş yavaş varlığına inanacağız. Bir de gerçekleri değil, sahteleri gönderip duruyorlar buraya. 2024 ve 2025 yıllarında çok acayip şeyler yaşayacağız. 2030'dan sonra uzaylılarla ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız. Sahte bir savaş bile olacak bence. Olaylar yaşanınca tekrar konuşalım" demişti.

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...