Tgrt Haber

Zehra Güneş’ten Çağatay Ulusoy itirafı geldi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Ekim 2023 17:23 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 17:23
Zehra Güneş’ten Çağatay Ulusoy itirafı geldi!

Bu yıl voleyboldaki performansıyla adından söz ettiren Zehra Güneş’ten bir itiraf geldi. Katıldığı programdaki ergenlik döneminde hangi ünlüye hayran oldu sorulması üzerine Güneş’ten şaşırtan bir itiraf geldi.

Hem voleyboldaki başarısı hem de paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki yıldız voleybolcu Zehra Güneş​ son olarak, katıldığı bir programda geçmişte hayranlık duyduğu ismin Çağatay Ulusoy​ olduğunu açıkladı.

ZEHRA GÜNEŞ'TEN ÇAĞATAY ULUSOY İTİRAFI GELDİ 

Katıldığı bir programda "İlk Celebrity Crush'ın kimdi?" sorusuna "Çağatay Ulusoy" cevabını veren Zehra Güneş, ergenlik yıllarında kendisini izlediğini ve hayranlık duyduğunu dile getirdi.

Zehra Güneş

ZEHRA GÜNEŞ KİMDİR?

7 Temmuz 1999 İstanbul doğumlu Zehra Güneş, orta oyuncu pozisyonunda görev alan Türk millî voleybolcudur. Voleybola 13 yaşında VakıfBank’ta başladı. İki sene üst üste hem Yıldız hem Gençlerde Türkiye Şampiyonluğu yaşadı. Bu takımda 15 yaşındayken 2. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da bir sezon kiralık olarak forma giydi.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...