Tgrt Haber

Zerrin ve Çetin Tekindor’un oğlu yönetmen koltuğunda!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
08 Aralık 2023 17:21 - Güncelleme : 08 Aralık 2023 17:21
Zerrin ve Çetin Tekindor’un oğlu yönetmen koltuğunda!

Aşk-ı Memnu ve Kuzey Güney’deki başarılı performansıyla sevilen Zerrin Tekindor ile Yalı Çapkını dizisinin Halis Ağa’sı Çetin Tekindor’un oğlu Hira Tekindor yönetmen koltuğunda. Hira Tekindor, Çetin Tekindor tarafından yazılan 'Örümcek' isimli kısa filmle ödül aldı.

Usta oyuncular Zerrin Tekindor​ ile Çetin Tekindor​ 1999 yılında boşandı. Bu evliliklerinden bir oğulları olan çift, zaman zaman sosyal medyada aile fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmiyor. Anne ve babası gibi sanatla içli dışlı olan Hira Tekindor ise yönetmen olarak da adından söz ettiriyor.

HİRA TEKİNDOR BAŞARISIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Yurt dışında film alanında eğitim alan Hira Tekindor 2013 yılında çevirisini yaptığı Jez Butterworth'ün Nehir adlı oyunu, Haluk Bilginer rejisiyle Oyun Atölyesi'nde sahnelenmeye başlandı. 2021 yılında Murat Mahmutyazıcıoğlu tarafından kaleme alınan Toz​ adlı oyunun yönetmenliğini üstlendi.

Zerrin ve Çetin Tekindor’un oğlu yönetmen koltuğunda!

BABASINA BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

23 Eylül 1989 doğumlu Hira Tekindor ödüllü bir yönetmendir. Anne ve babasının izinden giderek sanata yönelen Hira Tekindor'un babasına olan benzerliği dikkat çekti. Babası Çetin Tekindor ile pozlarına sosyal medyada ''Babasının kopyası'',''Babasına çok benziyor'' gibi yorumlar yapıldı.

Zerrin ve Çetin Tekindor’un oğlu yönetmen koltuğunda!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...