Tgrt Haber

Aldığı ücretle gündem olan Zeynep Bastık, Katar’daki Dünya Kupası’nda taraftarı coşturdu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Kasım 2022 09:53 - Güncelleme : 25 Kasım 2022 10:07
Aldığı ücretle gündem olan Zeynep Bastık, Katar’daki Dünya Kupası’nda taraftarı coşturdu!

2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar'da konser vermesi için teklif gelen şarkıcı Zeynep Bastık, aldığı ücretle gündem olmuştu. Dünyanın dört bir yanından gelen taraftarlar Zeynep Bastık’ın şarkılarıyla muhteşem anlar yaşadı. Eğlenen taraftarın görüntüleri ise kameralara yansıdı.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık​, 2022 FIFA Dünya Kupası​ için Katar​'ın doha​ gideceği konser verdi. Konseri sevenlerden gelen Türk halkı da Türk bayraklarıyla Bastık'a destek verdi. Festival alanında gerçekleşen konserde şarkılarını seslendiren Zeynep Bastık'ın Dünya Kupası'ndaki sahnesi için 250 bin dolara iddia edildi.

TÜRK VATANDAŞLAR TÜRK BAYRAKLARIYLA BASTİK'A DESTEK VERDİ

Portekiz-Gana karşılaşmasının ardından başlayan ve büyük ilgi gören konserde Zeynep Bastık, yaklaşık 45 dakika sahnede kaldı. Türk sanatçısının şarkılarını beğeniyle dinleyen birçok ülke taraftarları, büyük coşku yaşadı. Gazeteci Deniz Satar da Bastık'ın konserinden çektiği fotoğraf sosyal medyadan paylaştı. Festival alanında bulunan Türk vatandaşları da Türk bayraklarıyla Bastık'a destek verdi. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık iddialara göre Dünya Kupası'ndaki sahnesi için 250 bin dolar aldı.

Aldığı ücretle gündem olan Zeynep Bastık, Katar’daki Dünya Kupası’nda taraftarı coşturdu!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...