Tgrt Haber

Zeynep Demirel yıllar sonra anlattı, herkes Volkan Demirel'i bir kez daha takdir etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
23 Aralık 2023 14:05 - Güncelleme : 23 Aralık 2023 14:44

Hatayspor’un teknik direktörü Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, yıllar önce eşinin “Karısına yan bakan adamın kafasında şişe kırdı” haberlerini yalanladı.

2010 yılında Volkan Demirel​ ile evlenen Zeynep Demirel, evliliğinin ilk zamanlarında eşinin kavga ettiği haberlerini yıllar sonra yalanladı.

YILLAR SON İŞİN GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI 

'Soramazsın Plus' adlı YouTube​ programına konuk olan Zeynep Sever Demirel, yıllar önce çıkan haberleri yalanlayarak,  “Adam Galatasaraylıymış. Volkan’a bakarak bir şey söylemiş. Sözlü atışma ve itiş kakış oldu. Ama şişe kırma falan yok. Bu olay gazetelere şöyle yansıdı ‘Volkan eşine yan baktığı için adamın kafasında şişe kırdı.’  " sözleriyle yıllar sonra olayın aslını anlattı. 

Zeynep Demirel yıllar sonra anlattı, herkes Volkan Demirel'i bir kez daha takdir etti

Volkan Demirel'in çıkan haberler sonrası kavga ettiği adamı aradığını söyleyen Sever, “Gazeteler bu haberi görünce, eşi ve eşinin ailesi adamcağıza ‘Sen kadına baktın da mı adam sana saldırdı’ diye sormuş. Volkan bir tanıdık vasıtasıyla adamın karısını arayıp durumu anlattı. ‘Biz senin kocanla kavga ettik ama olayın Zeynep’le alakası yok. Boşu boşuna aranız bozulmasın’ dedi. Böyle trajik bir hâl aldı olay.” diyerek olayın aslını anlatmış oldu.



Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...