Tgrt Haber

Zeynep Koçak'tan Oğuzhan Koç itirafı! "Eve gidip ağladım"

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
16 Ağustos 2024 14:49 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 14:50
Zeynep Koçak'tan Oğuzhan Koç itirafı! "Eve gidip ağladım"

Zeynep Koçak, adının sürekli bir dönem aşk yaşadığı Oğuzhan Koç ile anılmasına sitem etti. Dış görünüşü nedeniyle sık sık kötü yoruma maruz kaldığını belirten Zeynep Koçak, "Bu nasıl bir nefret ki ben 20 yıldır hakaretten başka bir şey işitmiyorum." dedi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan Zeynep Koçak, yıllar sonra kendisine yapılan olumsuz eleştirilerden bahsetti. Sosyal medyadan sık sık kötü yorumlara maruz kaldığını belirten Zeynep Koçak, kendisine gelen mesajlar sonrasında sinirlerine hakim olamadı. 

ZEYNEP KOÇAK, GELEN KÖTÜ YORUMLARA İSYAN ETTİ 

"37 kiloyum çirkinsin, 25-30 kilo alıyorum estetiklisin, sadece bir story atıyorum evirip çevirip Oğuz'a bağlanıyor, hakkında güzel şeyler söylüyorum 'gündem olma çabası' oluyor, nodülüm var linç​ yiyorum. İlk defa yaşadığım en kötü günlerden birini anlatıyorum, linç yiyorum. Bu nasıl bir nefret ki ben 20 yıldır hakaretten başka bir şey işitmiyorum." diyerek yıllar sonra Oğuzhan Koç​ hakkında konuşmuş oldu. 

Zeynep Koçak'tan Oğuzhan Koç itirafı!

Kendisine gelen kötü yorumları bir süre sonra normalleştiğini belirten Zeynep Koçak, "Kariyerimde kötü iş yapmaktansa hiçbir şey yapmayayım, para kazanmayayım ama işimle alakalı laf gelmesin üzerine kurmaya çalıştığım kariyerimde linçten başka hiçbir şey yemedim. Ve lince 'artık alıştım' dediğim programdan sonra bana şu isyanı ettirdiniz ya...Sanırım herkes gibi sıradan bir insan olduğumu sizin dışınızda ben de unutmuşum. Tüm bu nefreti normalleştirmişim. Bu kimseye böyle yapmayın dediğim bir mesaj değil, ben bunun önünü kesemem, bu hayatında böyle aşağılanan herkesin 'Benim bir kalbim olduğunu unutan kimseyi umursama' demek istediğim ve bu cümleyi kendime de hatırlattığım bir mesaj olsun..." dedi. 

Zeynep Koçak'tan Oğuzhan Koç itirafı!

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...