Tgrt Haber
 - Tek hareketle cevap verdi
13 saat 9 dakika önce

Bahar Candan ve Nihal Candan hakim karşında! ''Kardeşiniz Tahliye Olur mu?'' sorusuna tek hamlelik cevap

Bahar Candan ve Nihal Candan'ın da aralarında bulunduğu 21 sanığın yargılanması devam ediyor. Adliyeye ananesi ile gelen Nihal Candan, "Kardeşinizin tahliye olacağını düşünüyor musunuz?" sorusuna tek eliyle kalp işareti yaparak cevap verdi.
 - İdo Tatlıses'in eşinden manidar paylaşım geldi
15 saat 5 dakika önce

Dilan Çıtak Tatlıses'in olaylı gecesinin ardından Yasemin Şefkatli'den manidar paylaşım

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in önce bir hostesle daha sonra ise polisle tartışması ortaya çıkmış ve hakkında işlem başlatılmıştı. Arasının kötü olduğu kardeşi İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli'den ise manidar bir paylaşım geldi.
Magazin - Magazin
15 saat 40 dakika önce

Hasan Can Kaya'nın acı günü! Halasını kaybetti

Konuşanlar programının sevilen ismi Hasan Can Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla halasını kaybettiğini duyurdu. Üzüntüsünü sevenleriyle paylaşan komedyen, "Kimseden bir şey istemeden gitti bu dünyadan" dedi.
Magazin - Magazin
16 saat 18 dakika önce

Sertap Erener'in korktuğu başına geldi! Üzen haberi sosyal medyadan paylaştı

Şarkıcı Sertap Erener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmir konserini iptal etmek zorunda kaldığını belirtti. "32 yıllık kariyerimin en büyük korkusudur " diyen Sertap Erener, gerekli koşulların sağlanamaması nedeniyle konserini iptal ettiğini duyurdu.
 - Bu sefer polis memuruyla tartıştı
17 saat 24 dakika önce

Hostesin ardından Dilan Çıtak Tatlıses bu sefer polisle tartıştı! "Yerler seni koçum"

Dilan Çıtak Tatlıses, dün Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta hostesle tartışmış ve hostese saldırdığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Dilan Çıtak Tatlıses'in daha sonra ise polislerle tartıştığı ortaya çıktı. Polis Noktasına götürülmek istenen Dilan Çıtak, "Yerler seni koçum" diyerek polisle de tartıştı.
 - Hamile iddiaları ortaya çıktı
18 saat 13 dakika önce

Son paylaşımı şarkıcı Karsu'yu ele verdi! Hamile iddiaları güçlendi

Türk asıllı Hollandalı müzisyen Karsu Dönmez uzun zamandır aşk yaşadığı Mike Schrama ile temmuz ayında evlenmişti. Dün konser veren Karsu'nun son hali hamilelik iddialarını güçlendirdi.
 - Dilan Çıtak Tatlıses'ten ilk açıklama
18 saat 40 dakika önce

Dilan Çıtak Tatlıses kabin görevlisine saldırmıştı! Şiddet sonrası ilk açıklama geldi

Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta, kedisi konusunda kendisini uyaran hostese saldıran İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. O anlara ait video ortaya çıkarken, Dilan Çıtak Tatlıses, "Kedime kötü tutum sergiledi" dedi.
Magazin - Magazin
17 Eylül 2024 - 18:39

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım dünyaevine girdi! Gözlerden uzak düğün gündem oldu: İşte İtalya'dan ilk kareler

Uzun süredir birliktelik yaşayan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, İtalya'da dünya evine girdi. Gözlerden uzak bir düğünü tercih eden ünlü çiftin Roma'daki nikahından fotoğraflar da geldi. İşte ilk kareler...
 - Kabin memurunu darp etti
17 Eylül 2024 - 17:43

Uçakta kedi kavgası! Dilan Çıtak Tatlıses kabin memurunu darp etti

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Türk Hava Yolları’nın (THY) Bodrum – İstanbul seferi sırasında kedisini pusetten çıkarıp yanına alınca görevliler tarafından uyarıldı. Kedisini pusete koymayı reddeden Dilan Çıtak bu esnada kabin memuruna fiziksel şiddet uyguladı.
Magazin - Magazin
17 Eylül 2024 - 17:07

Hamileyken Yalı Çapkını'nı izleyen anne oğlunu paylaştı! "Nerden bilebilirdim kaşlarının böyle olacağını"

Hamileyken Yalı Çapkını izleyen bir kadın doğumdan sonra oğlunun son görüntüsünü paylaştı. Kalın kaşlarıyla bilinen Mert Ramazan Demir'i 9 boyunca izlediğini belirten kadın, " Nerden bilebilirdim kaşlarının böyle olacağını" notuyla oğlunun kalın kaşlarını paylaştı.
 - 4 bölümde servet kazanacak
17 Eylül 2024 - 16:13

Beren Saat'in yeni dizisi belli oldu! 4 bölümlük diziden 15 milyon TL kazanacak

Son olarak İstanbul İçin Son Çağrı dizisinde rol alan Beren Saat yeni dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Dijital platformda yayınlanacak mini dizi için hazırlıklara başlayan Beren Saat, 4 bölüm için servet kazanacak.
Magazin - Magazin
17 Eylül 2024 - 15:31

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım bugün evleniyor! Nikah hazırlığından ilk kare geldi

Geçtiğimiz yıl Kaan Yıldırım'dan evlenme teklifi alan Pınar Deniz bugün evleniyor. Roma'da evlenecek çift nikah hazırlıklarına başladı. Aile arasında gerçekleşecek nikahtan ilk kareyi Pınar Deniz'in kız kardeşi Huri Deniz paylaştı.
Magazin - Magazin
17 Eylül 2024 - 14:58

Brad Pitt'ten 29 yaş küçük sevgilisine anlamlı jest! Ines De Ramon mest oldu

Hollywood oyuncusu Brad Pitt, kendisinden 29 yaş küçük sevgilisi Ines De Ramon’a sevgisini göstermek için yeni jestler yapıyor. Sevgilisini biran olsun yanından ayırmayan Brad Pitt, sevgilisinin baş harfini altın kolyeyle taşıyor. 60 yaşındaki Brad Pitt, yaptığı bu hareketle beğeni yağmuruna tutuldu.
 - Murat Yıldırım zirveyi kaptırdı
17 Eylül 2024 - 12:43

Çağatay Ulusoy ve Murat Yıldırım'ın bölüm başı ücreti belli oldu! Zirvedeki isim yine değişmedi

Oyuncular yeni sezonda yeni dizi projelerine başladı. Geçtiğimiz yıl Gaddar dizisinden bölüm başına 2 milyon TL alan Çağatay Ulusoy, bu sezon ise yeni dizisiyle rekor anlaşamaya imza attı. Böylece Murat Yıldırım zirveyi Çağatay Ulusoy'a kaptırmış oldu.
 - Dans performanslarına beğeni yağdı
17 Eylül 2024 - 11:36

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'den Erik Dalı performansı! Danslara yorum yağdı

Başrolünde Ebru Şahin ve Murat Yıldırım'ın yer aldığı Gizli Bahçe dizisinin çekimleri başladı. İlk tanıtımı büyük ilgi gören dizinin başrol oyuncuları Murat Yıldırım ve Ebru Şahin çekim arasındaki eğlenceli anları sosyal medya hesabından paylaştı. Erik Dalı şarkısı eşliğinde eğlenen oyunculara yorum yağdı.
Magazin - Magazin
17 Eylül 2024 - 11:00

Hazal Kaya iğne ipliğe döndü! Zayıflama sırrını tek tek paylaştı

Edis konserinde ortaya çıkan Hazal Kaya, verdiği kilolarla dikkat çekti. İğne ipliğe dönen Hazal Kaya, zayıflama sırrını paylaştı. 2023 yılında ikinci bebeği Leyla Süreyya'yı kucağına alan Hazal Kaya, "Sıralamayı değiştirdim' açıklamasını yaptı.
Magazin - Magazin
17 Eylül 2024 - 10:28

Kavak Yelleri oyuncuları yıllar sonra ilk kez bir arada! Herkes Kurtlar Vadisi Laz Ziya repliğini yazdı

Başrolünde Aslı Enver, Pelin Karahan, Dağhan Külegeç ve İbrahim Kendirci'nin yer aldığı Kavak Yelleri dizisi, 2011 yılında final yaptı. Dizinin başrol oyuncuları Dağhan Külegeç ve İbrahim Kendirci yıllar sonra bir araya geldi. Sosyal medyada iki oyuncunun beyazlamış saçlarını görenler, Kurtlar Vadisi dizisindeki Laz Ziya repliği ile yorum yazdı.
Magazin - Magazin
17 Eylül 2024 - 09:34

İrem Sak'ın acı günü! Babası hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu İrem Sak aldığı acı haberle yıkıldı. İrem Sak'ın Sivas’ta hekimlik yapan babası Dr. Şemsettin Sak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 - Olay anları ortaya çıktı
17 Eylül 2024 - 09:31

Simge Sağın sahnede saldırıya uğradı! Yüzüne telefon atılan şarkıcıdan çok sert tepki

Gaziantep'te konser veren ünlü şarkıcı Simge Sağın, sahnede saldırıya uğradı. Ünlü şarkıcının önce yüzüne çiçek fırlatıldı daha sonra ise telefon atıldı. Simge Sağın olayın şokunu yaşayarak tepki gösterdi.
 - Nikah tarihi belli oldu
17 Eylül 2024 - 09:28

Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşkında mutlu son! Evlilik kararı aldılar

Oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira'nın aşklarında yeni bir boyuta geçiliyor. Çift evlilik kararı aldığı iddia edildi, sosyal medya yıkıldı. Çiftin sezon arasını beklediği öne sürüldü. En yakın tarih 23 Aralık...
Sona Git