Tgrt Haber

Zor günler geçiren Seren Serengil yıkıldı!

08 Ocak 2022 16:22
Zor günler geçiren Seren Serengil yıkıldı!

Uzun zamandır sağlık sorunlarıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil’in yakın arkadaşı bu sabah kalp krizi geçirerek vefat etti. Arkadaşının vefatını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyuran Seren Serengil, "Avazım çıktığı kadar böğüre böğüre hiç kimsenin arkasından ağlamamıştım" dedi.

Üst üste geçirdiği rahatsızlıklarla zor günler geçiren ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı programda yorumculuk yapan Seren Serengil, bu kez de arkadaşının ölüm haberiyle yıkıldı. Serengil'in 23 yıldır danışmanlığını yapan en yakın arkadaşının 20 yıldır evli olduğu eşi kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ani ölüm haberiyle yıkılan Serengil, acısını sosyal medyadan paylaştı.

"KORKUNÇ, TARİFSİZ ÜZÜLDÜM"

Acı kaybıyla yıkılan Seren Serengil, arkadaşının ölümüyle ilgili yaşadığı duyguları Instagram hesabından şu sözlerle duyurdu; "İnanamıyorum ya haksızlık bu niye hep iyi insanlar? Korkunç, tarifsiz üzüldüğüm bir haber aldım şimdi. Canım Ebru'mun hayat arkadaşı, canı, hepimizin canı Hakan'ımız bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucundan aramızdan ayrıldı. Acımız o kadar büyük ki... Ebru'm da gitti onunla beraber nasıl yaşanır bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Zor günler geçiren Seren Serengil yıkıldı!

Zor günler geçiren Seren Serengil yıkıldı!

"BÖĞÜRE BÖĞÜRE AĞLADIM"

Arkadaşının eşinin vefat haberini ve duyduğu üzüntüyü paylaştıktan sonra bir paylaşım daha yapan Seren Serengil, fotoğrafın altına yazdıklarıyla duyduğu tarifsiz üzüntüyü anlattı:

"Ebru benim 23 yıldır danışmanım, zamanla kardeşim oldu... Hiç ayrılmadık her şeyimle güvendiğim inandığım tek insandır. Üstüme titrer bir de onun Hakan'ı vardı 20 yıldır tek kendinden çok sevdiği Hakan'ı. Dünyanın en iyi adamıydı. Bu sabah kalp krizi geçirdi ve onu kaybettik, avazım çıktığı kadar böğüre böğüre hiç kimsenin arkasından ağlamamıştım. Ebru'm nasıl yaşayacak şimdi.

Zor günler geçiren Seren Serengil yıkıldı!

Bütün hayatı oydu. Nasıl alışacak bu duruma biz nasıl alışacağız bilmiyorum. Bu fotoğrafı Nice'e gittiğimizde ben çekmiştim. Benim nikah şahidimdiler darısı başınıza demiştim, mutluluk bu fotoğrafta kaldı. Sevenin biri ölünce diğeri yaşayamaz çünkü. Hakan'ım mekanın cennet olsun Ebru'n bize emanet."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...