Tgrt Haber

Züğürt Ağa'nın Kiraz'ı yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler tanımakta zorlandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
08 Aralık 2023 14:36 - Güncelleme : 08 Aralık 2023 14:36
Züğürt Ağa'nın Kiraz'ı yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler tanımakta zorlandı

1985 yapım Züğürt Ağa filminde Şener Şen ile başrolü paylaşan Nilgün Nazlı yıllar sonra ortaya çıktı. 55 yaşındaki oyuncunun son halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Yayınlandığı döneme damga vuran Züğürt Ağa filminde Kiraz​ karakteriyle rol alan Nilgün Nazlı, yıllar geçse de unutulmayan karakterler arasında yer alıyor. Şuanda 55 yaşında olan oyuncun son halini görenler tanımakta güçlük çekti.

ZÜĞÜRT AĞA'NIN NAZLI'SININ SON HALİ ORTAYA ÇIKTI 

Züğürt Ağa filminde "Ağam ben sana vurulmuşem" repliği ile hafızalara kazınan Nilgün Nazlı’nın son hali ortaya çıktı.  Şimdilerde 55 yaşında olan Nilgün Nazlı Yeşilçam'da çok az filmde oynamasına rağmen oynadığı karakterlerle özellikle Züğürt Ağa filmindeki Kiraz karakteri ile unutulmaz oyuncularından oldu.

Züğürt Ağa'nın Kiraz'ı yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler tanımakta zorlandı

NİLGÜN NAZLI KİMDİR?

1968 doğumlu Nilgün Nazlı, ilk olarak Üç Güzel Güvercinim filmiyle oyunculuğa başladı. Acımak, Kanun Adamı, Katiller de Ağlar ve Kuyucaklı Yusuf dizisinde rol aldı. Oyuncu son olarak Züğürt Ağa filmiyle hafızalarda yer etti. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...