Tgrt Haber

Zülfü Livaneli’nden Cem Yılmaz’a övgü dolu sözler geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
05 Ekim 2023 17:34 - Güncelleme : 05 Ekim 2023 17:34
Zülfü Livaneli’nden Cem Yılmaz’a övgü dolu sözler geldi

Geçtiğimiz günlerde Netflix’te yayınlanmaya başlayan Cem Yılmaz’ın Do Not Disturb filmi Yabancı dil kategorisinde en çok izlenen yapımlara arasına 8. sıradan giriş yaptı. Filmi izleyip beğenen bir isim de Zülfü Livaneli oldu.

Geçtiğimiz cuma Netflix​'te görücüye çıkan yeni film "Do Not Disturb", başarısıyla dikkat çekiyor. İzlenme oranlarıyla başarısını kanıtlayan filme bir övgü de Zülfü Livaneli’nden geldi.

DO NOT DISTURB 1,4 MİLYON İZLENMEYE ULAŞTI

Cem Yılmaz‘ın Netflix’te yayınlanan son filmi “Do Not Disturb” başarıdan başarıya koşuyor. Yılmaz, dün “İngilizce olmayan filmler sıralamasında Global Top Ten’e 8. sıradan girdim…:) 3 günde 1.4 milyon izlenme ile…Teşekkürler…” mesajını yayınladı.

Zülfü Livaneli’nden Cem Yılmaz’a övgü dolu sözler geldi

ZÜLFÜ LİVANELİ’NDEN CEM YILMAZ’A ÖVGÜ

Filmle ilgili yorum yapan ünlü bir isim de Zülfü Livaneli oldu. Livaneli mesajında, “Do Not Disturb filmi Cem Yılmaz sinemasında bir aşama. Oyunculuğu zaten tartışılmaz. Senaryo ve yönetimde de ustalık düzeyi yakalamış. Filmin adının aksine tam da rahatsız etme ve hayatlarımız üzerine tekrar düşünme amacını gerçekleştirmiş. Cem’i ve emeği geçen herkesi candan kutluyorum.” Sözlerine yer verdi.

 

 

 

Kaynak: birsenaltuntaş.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...