Tgrt Haber

16 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta sakızlı Ankara sarması tarifi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Haziran 2023 13:49 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 15:39
16 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta sakızlı Ankara sarması tarifi

Gelinim Mutfakta yarışmasında her cuma yapılan ve 1 yarışmacının elendiği haftanın finali bugün gerçekleşti. 16 Haziran Cuma günü, günün yemeği sakızlı Ankara tarifi oldu. Günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi 7 altın bilezik kazanıyor.

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim mutfakta yarışmasında haftanın birincisi bugün belli oluyor. 16 Haziran'da günün yemeği sakızlı Ankara sarma olurken, 1 kişi 7 altın bileziğin sahibi oluyor. 

15 HAZİRAN GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM BİRİNCİ OLDU?

Saat 13:00'de başlayan Gelinim mutfakta yarışmasında yarışmacılar en yüksek puanı almak için yarıştı. Günün yemeği patatesli miföy mantısı olurken, puanlama bitti. Günün kazananı Gamze​ oldu.

16 HAZİRAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU!

Saat 13:00'de başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün yemeği sakızlı Ankara sarma oldu. Bugün Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisi de belli olacak. Puanlamanın devam ettiği yarışmada günün birincisini haberimizden öğrenebilirsiniz. Finale adını yazdıran ikinci gelin ise Miyase​ oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA'YA KİM VEDA ETTİ?

16 Haziran Cuma günü gerçekleşen Gelinim Mutfakta yarışmasına veda eden isim suzan oldu. 

SAKIZLI ANKARA SARMASI TARİFİ

16 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta sakızlı Ankara sarması tarifi

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...