Tgrt Haber

23 Aralık Masterchef potaya kim girdi? Masterchef eleme adayları!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Aralık 2022 08:42 - Güncelleme : 24 Aralık 2022 09:44
23 Aralık Masterchef potaya kim girdi? Masterchef eleme adayları!

Masterchef yarışmasında finale az bir zaman kala eski yarışmacılar ile yeni yarışmacılar ödül oyunu oynadı. Ödül oyununda yarışmacılar, Avustrulya, Fas, İsveç, Peru, Vietnam ve Amerika yemekleri yaptı. Ödül oyunu sonrası dokunulmazlık oyunu heyecan yarattı. Dün gece dokunulmazlık oyunu sonrası 3 eleme adayı belli oldu. Peki, Masterchef yarışmasında kim birinci oldu?

Eleme adayları bir bir belli oluyor. Dün Masterchef​ yarışmasında eleme oyunu ve ödül oyunu oynandı. Eski yarışmacılarında dahil olduğu Masterchef yarışında 3. eleme adayı belli oldu. Eski yarışmacılar ile 2022 sezonu yarışmacıları birçok ülkenin mutfağından yemekler yaptı. Peki, 23 Aralık Masterchef ödül oyununu kim kazandı? Masterchef eleme adayları! 

MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Masterchef ödül oyununda eski ve yeni yarışmacılar yarıştı. Yarışmacılar ödül oyununu  kazanmak için Avustrulya, Fas, İsveç, Peru, Vietnam ve Amerika yemeklerini jüri beğenise sundu. Masterchef ödül oyunu kazanan yarışmacılar Metin ve Ayyüce oldu. 

 MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Masterchef'te Görkem, Ayaz​, Kıvanç ve Metin dokunulmazlığı almak için yarıştılar. Dokunulmazlık oyununda en tabaklar Görkem ve Ayaz olurken, Metin 3. eleme adayı oldu.
 
23 Aralık Masterchef potaya kim girdi? Masterchef eleme adayları!
 

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

  • Burak,
  • Tolga,
  • Metin 
     
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...