Tgrt Haber

3 Ocak Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 3 Ocak Gelinim Mutfakta çeyreği kim kazandı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Ocak 2023 13:28 - Güncelleme : 03 Ocak 2023 16:01
3 Ocak Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 3 Ocak Gelinim Mutfakta çeyreği kim kazandı?

Gelinim Mutfakta yarışmasında geçtiğimiz Cuma günü Yeşim ve Beyhan Öksüz yarışmacıları sağlık problemleri nedeniyle yarılmadan ayrılma kararı aldı. Elenen Yeşim - Beyhan Öksüz'ün ardından yarışmaya yeni yarışmacı Derya katıldı. Peki, Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana gelen 3 Ocak Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu!

Gelinim Mutfakta​ yarışmasında 4 gelin biber soslu tavuk tarifiyle en yüksek puanı almak için yarıştı. En yüksek puanı alan yarışmacı çeyrek altının sahibi olurken, haftanın birincisi 7 altın bileziğin sahibi olacak. Peki, bugün Gelinim Mutfakta'da çeyrek kimin oldu? Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? 

2 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13:00'de başlıyor. Yeni bir yarışmacının dahil olduğu Gelinim Mutfakta'da günün en yüksek puanını alarak çeyrek altın kazanan gelin Zeynep​ oldu.

Zeynep:18

Ece:14

Derya:7 puan aldı. 

3 Ocak Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 3 Ocak Gelinim Mutfakta çeyreği kim kazandı?

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi her gün saat 13:00'de izleyicisiyle buluşuyor. Yeni haftaya yeni yarışmacısıyla başlayan yarışmada günün menüsünde yer aldı. 3 Ocak Gelinim Mutfakta birincisi Hatice​ oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM-BEYHAN ÖKSÜZ ELENDİ Mİ? 

Gelin Yeşim ve kayınvalide Beyhan geçtiğimiz cuma günü sağlık sorunları sebebiyle yarışmadan ayrılmak istediklerini dile getirdi. Bu talep kabul edildi ve Yeşim ve Beyhan Hanım yarışmadan elendi. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...