Tgrt Haber

5 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün puan durumu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
05 Ocak 2023 14:58 - Güncelleme : 05 Ocak 2023 16:00
5 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün puan durumu!

Hafta içi her gün Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altının sahibi olurken, haftanın birincisi 7 altın bileziğin sahibi olacak. Bugün Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler ıspanak nazik tarifiyle en yüksek puanı almaya çalıştı. Peki, ıspanak nazik nasıl yapılır? 5 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu!

4 gelin adayı en iyi yemeği yapmak için mutfağa girdi. Günün en yüksek puanını almak için yarışan gelinler, sunucu Nursel Ergin​ ve 4 kayınvalideden puan alıyor. 5 Ocak Perşembe günü 4 gelin ıspanak nazik hazırladı. İşte 5 Ocak Gelinim Mutfakta​ puan durumu! 

4 OCAK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta yarışması saat 13:00'de izleyicisiyle buluşuyor. 4 gelinin yaptığı yemekler sunucu Nursel ergin ve kayınvalideler tarafından puanlanıyor. Bugün gelinler tost pasta tarifiyle birinci olmak için yarıştı. Günün en yüksek puanını Zeynep​ aldı.

Zeynep: 21 

Hatice:13

Ece:9

Derya:8

5 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün puan durumu!

5 OCAK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Saat 13:00'de başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler sunucu Nursel Ergin ve kayınvalideler en yüksek puanı almak için ıspanak nazik yaptı. Günün kazananı Zeynep oldu.

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM ELENDİ Mİ?

30 yaşında olan Yeşim Öksüz, Gelinim Mutfakta yarışmasıyla dikkat çekti. 4 yıl önce evlenen Yeşim Öksüz'ün bir de oğlu bulunuyor. İstanbul'da yaşayan Öksüz aslen Adıyamanlıdır. Yeşim ve Beyhan Hanım, sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan kendi istekleri üzerine ayrılmak istedi. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...