Tgrt Haber

9 Ocak Gelinim Mutfakta birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta bugün puan durumu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Ocak 2023 12:45 - Güncelleme : 10 Ocak 2023 14:18
9 Ocak Gelinim Mutfakta birinci kim oldu?  Gelinim Mutfakta bugün puan durumu!

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasına bu hafta Rabia ve Yasemin Hanım katıldı. Her gün 1 çeyrek altın her hafta da 7 altın bilezik veren yarışma programı Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün Eskişehir Balaban Kebabı tarifi yapıldı. Peki, 9 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu?

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta​ yarışmasının sunuculuğunu Nursel Ergin​ üstleniyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altın kazanıyor. Haftanın birincisi ise 7 altın bileziğin sahibi olacak. Peki, 9 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 

9 OCAK GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta yarışmasına bu hafta yeni bir gelin ve kayınvalide dahil oldu. Yeni yarışmacı Rabia​ ve kayınvalide Yasemin Gaziantep'ten yarışmaya katıldı. Saat 13:00'de başlayan yarışmada bugün balaban kebap tarifi yapıldı. Zeynep​ en yüksek puanı alarak günün birincisi oldu. 

Zeynep16
Hatice 16
Rabia 11
Derya 10

GELİNİM MUTFAKTA'DA DİSKALİFİYE ŞOKU

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Saat 13:00'de başlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler sunucu Nursel Ergin ve kayınvalideler en yüksek puanı almak için ıspanak nazik yaptı. Günün kazananı Zeynep oldu. Elenen isim ise Ece oldu. 

9 Ocak Gelinim Mutfakta birinci kim oldu?  Gelinim Mutfakta bugün puan durumu!

GELİNİM MUTFAKTA RABİA VE YASEMİN HANIM KİMDİR?

9 Ocak Pazartesi günü Gelinim Mutfakta yarışmasına Rabia Yasemin Hanım katıldı. Gelin Rabia Gaziantepli ve 3 yıllık evlidir. Rabia'nın 7 aylık bir bebeği var.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...