Tgrt Haber

9 yıl sonra setlere dönen Özgü Namal'ın alacağı ücret belli oldu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
09 Temmuz 2023 15:50 - Güncelleme : 09 Temmuz 2023 16:27
9 yıl sonra setlere dönen Özgü Namal'ın alacağı ücret belli oldu!

2020 yılında 2 çocuğunun babası Ahmet Serdar Oral'ın ölümüyle zor günler geçiren Özgü Namal, 9 yıl aranın ardından yeni bir diziyle ekrana dönüyor. Namal'ın alacağı ücret ise dudak uçuklattı.

9 yıldır herhangi bir dizi projesinde yer almayan oyuncu Özgü Namal, Kızıl Goncalar​ dizisiyle ekrana dönüyor. Kurtlar Vadisi​ dizisindeki "Elif" rolüyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncunun partneri ise Özcan Deniz olacak. Özgü Namal'ın bölüm başına alacağı ücret de belli oldu. 

ÖZGÜ NAMAL'IN BÖLÜM BAŞI ALACAĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI 

10Haber'de yazan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; 9 yılın ardından setlere dönen Özgü Namal'ın bölüm başı 700 bin TL kazanacağı iddia edildi. 

ÖZGÜ NAMAL'IN PARTNERİ BELLİ OLDU 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Özgü Namal, yeni dizisi için anlaşma sağlandı. Ülkemizin en iyi senaristlerinden Necati Şahin‘in kaleme aldığı “Kızıl Goncalar” dizisinde oynayacak olan Namal’ın partneri de belli oldu. Özcan Deniz “Kızıl Goncalar”ın başrol oyuncusu oldu.

9 yıl sonra setlere dönen Özgü Namal'ın alacağı ücret belli oldu!

ÖZGÜ NAMAL KİMDİR?

Daha önce TGRT Haber'de belirttiğimiz gibi, 28 Aralık 1978 İstanbul doğumlu Özgü Namal, 1997 yılında profesyonel olarak çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır. Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Elif Eylül karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır. 2005'te rol aldığı Kiralık Oyun adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri'nde yardımcı rolde yılın en başarılı müzikal-komedi kadın oyuncusu ödülünü elde etti. 2009 yılında yayın hayatına başlayan ve 2011 yılında final yapan Hanımın Çiftliği dizisinde Mehmet Aslantuğ ile başrolü paylaştı. Ek olarak 2006-2010 yılları arasında 4 yıl boyunca Axess reklamlarında yer almıştır. 2015 yılından beri ekranlardan uzak olan Özgü Namal, son olarak 2014-2015 sezonunda Yetenek Sizsiniz Türkiye programında jüri üyeliği yapmıştır.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...