Tgrt Haber

Adım Farah dizisine yeni başrol! Kerimşah'ın babasını usta oyuncu oynayacak!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
20 May 2023 16:39 - Güncelleme : 22 May 2023 14:32
Adım Farah dizisine yeni başrol! Kerimşah'ın babasını usta oyuncu oynayacak!

Başrolünde Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in yer aldığı Adım Farah dizisine yeni başrol dahil olacak. Çarşamba günleri yayınlanan dizi son olarak 12. bölümüyle ekranda yer aldı. Yeni bölüm tanıtımında yeni başrolün ayak sesleri görüldü.

Adım Farah​'ın yeni bölümünde Kerimşah'ın babasının ortaya çıkması, yeni oyuncunun araştırılmasına neden oldu. Her bölümü sosyal medyayı sallayan dizide Demet Özdemir'in oğlu Kerimşah'ın babasının kim olacağı sonunda belli oldu.

ADIM FARAH DİZİSİNE YENİ BAŞROL!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; AdımFarah dizisi 14. bölümde sezon finali yapacak. Demet Özdemir ile Engin Akyürek‘i buluşturan dizide bir süredir Kerimşah’ın (Rastin Pakhanad) babasını kimin oynayacağı merak konusuydu. Dizinin sezon finaline damga vuracak olan Behram karakterine etkili oyunculuğuyla tanınan çok özel bir aktör hayat verecek. Çok sayıda iş teklifi alan ve ince eleyip sık dokuyan ödüllü oyuncu Feyyaz Duman, dizinin yeni başrol oyuncusu oldu. 

Adım Farah dizisine yeni başrol! Kerimşah'ın babasını usta oyuncu oynayacak!

FEYYAZ DUMAN KİMDİR?

15 Haziran 1982, Mardin doğumlu Feyyaz Duman, Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Halk Dansları Bölümü’nde tamamladıktan sonra New York’ta oyunculuk eğitimi almıştır. New York'ta 5 yıl kaldıktan sonra Türkiye'ye döndü. 

ADIM FARAH YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hasan22 Mayıs 2023 10:10

Aylece izliyoruz hiç kaçırmıyoruz. Dizinin devamını istiyoruz..

Sonraki Haber Yükleniyor...