Tgrt Haber

Ajda Pekkan'dan beklenmedik hamle! Kızılcık Şerbeti dizisi için telefon açtı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
19 Haziran 2023 13:59 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 15:27
Ajda Pekkan'dan beklenmedik hamle! Kızılcık Şerbeti dizisi için telefon açtı

Sezon finali bölümüyle çok konuşulan dizi Kızılcık Şerbeti'ne bir tebrik de ünlü şarkıcı Ajda Pekkan'dan geldi. Dizinin sezon finalinde Ajda Pekkan‘ın Şehrazat imzalı “Sen İste” isimli şarkısı kullanılmıştı. Dizinin sezon finalini beğenen şarkıcıdan Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut’a telefon geldi.

Başrolünde Sıla Türkoğlu​, Evrim Alasya​ ve Müjde Uzman​ gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti​'nde yeni sezonda önemli değişiklikler olacak. Diziye yeni katılacak isim Abdullah Bey ve Alev'in arasında soruna sebep olacak. Yeni sezonda zaman aşımı olacağı konuşulan dizi kaldığı yerden devam edecek. 

AJDA PEKKAN'DAN KIZILCIK ŞERBETİ'NE TEBRİK TELEFONU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ülkemizin önde gelen iki güçlü kalemi Melis Civelek ile Zeynep Gür‘ün yazdığı dizinin sezon finalinde Ajda Pekkan‘ın Şehrazat imzalı “Sen İste” isimli şarkısı kullanılmıştı. Diziyi beğenerek izleyen, Ajda Pekkan’ın da yapımcı Faruk Turgut’u arayıp tebrik ettiği öğrenildi.

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sezon finali yapan Kızılcık Şerbeti seti Ağustos ayının sonunda başlayacak. Eylül ayının başında ekrana dönecek dizide zaman aşımı almayacak. Dizinin hikayesi kaldığı yerden devam edecek. 

Ajda Pekkan'dan beklenmedik hamle! Kızılcık Şerbeti dizisi için telefon açtı

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Dizinin sezon finalinde Nursema’nın düğününde Alev ile Abdullah’ın kolyesini taktığı an Pembe’yi çıldırtacak, bu gerginlik uzun sürecek. Ömer, Kıvılcım’a çok büyük bir düğün hediyesi alacak. Nursema ile Umut evlilik hayatına alışmaya çalışacak. Eve gelen haciz bu evliliğin çok zor geçeceğinin işareti olacak. İkiz bebek bekleyen Doğa tüm aileyi kendi hazırladığı akşam yemeğinde topkayıp eşi Fatih’e “Senden boşanıyorum” diyecek. Dizinin finalinde tüm aileyi sarsan bir kaza sahnesi yaşanacak.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...