Tgrt Haber

Akın Akınözü'nün yeni projesi belli oldu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
21 Eylül 2023 15:20 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 16:25
Akın Akınözü'nün yeni projesi belli oldu!

Geçen sezon “Tuzak” dizisinde rol alan Akın Akınözü, yeni sezonda yeni bir projeyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Hecai dizisiyle ünü sınırları aşan oyuncu​ Akın Akınözü, yeni dizisi için birçok projeyle görüştü. Son olarak Tuzak dizisinde rol alan Akın Akınözü yeni projesi için imzaları attı. 

AKIN AKINÖZÜ YENİ PROJEYLE EKRANA DÖNÜYOR

Dünyanın dört bir yanında hayranı olan ünlü oyuncu Akın Akınözü’nün yeni dizi projesi merakla bekleniyor. Geçen sezon “Tuzak” dizisinde başrol oynayan Akınözü, kulislerden sızan bilgilere göre usta yapımcıyla anlaşma sağlandı. 

Akın Akınözü'nün yeni projesi belli oldu!

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

22 Eylül 1990 doğumlu Akın Akınözü, asıl çıkışını 2015 yılında yer aldığı Hercai dizisiyle yaşadı. Kaderimin Oyunu, Tuzak dizilerindeki rolleri ile Türkiye​'nin yanı sıra İspanya, Latin Amerika ülkeleri ve Rusya'da tanınmıştır. Akınözü, İspanya'da çok sevilen Hercai dizisinin yayımlandığı kanalın düzenlediği halk oylamasında "Mr. Nova" ve Ebru Şahin ile birlikte "En İyi Çift" ödülüne, 'Premios Telenovelas Espana' adlı televizyon ödüllerinde ise "En Yakışıklı Erkek Oyuncu" ödülüne layık görüldü. 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...