Tgrt Haber

Aldatmak dizisinde beklenmedik ayrılık! Ünlü oyuncu ekibe veda etti!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 May 2023 11:07 - Güncelleme : 16 May 2023 12:13
Aldatmak dizisinde beklenmedik ayrılık! Ünlü oyuncu ekibe veda etti!

Usta oyuncu kadrosu ve hikayesiyle sevilen dizi Aldatmak, peş peşe gelen ayrılık haberleriyle gündemde. Perşembe günleri yayınlanan dizinin 31. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Aldatmak dizisinde yaşanan son gelişmeler!

Aldatmak dizisine Aralık ayında dahil olan Defne Samyeli​'den hayranlarını üzecek açıklama geldi. Peş peşe ayrılık haberleri yayınlanan dizide Behram karakterinin ardından bir isim daha diziden ayrılacağını duyurdu. 

ALDATMAK DİZİSİNDE DEFNE SAMYELİ AYRILIĞI!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Defne Samyeli atv’nin perşembe günleri seyirciyle buluşan “Aldatmak” dizisinin kadrosuna geçen aralık ayında dahil olmuştu. Avukat Elmas rolünü canlandıran Samyeli, ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Defne Samyeli sosyal  medya hesabından, dizinin başrol oyuncusu Vahide Perçim ile karesi paylaşarak, “Olağanüstü yeteneğine her an eşlik eden iş disiplini, bitmeyen enerjisi, insana ve dünyaya dair hassasiyetiyle el ele duran çelik gibi doğruları… Gerçekten harika biri Vahide Perçin​. Yakından tanımakla onur duydum. Çok seviyorum”notunu düştü. 

Aldatmak dizisinde beklenmedik ayrılık! Ünlü oyuncu ekibe veda etti!

ALDATMAK DİZİSİ​ OYUNCULARI!

  • Vahide Perçin,
  • Mustafa Uğurlu​,
  • Caner Şahin,
  • Ercan Kesal,
  • Feyza Sevil Güngör,
  • Yusuf Çİm

ALDATMAK DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI!

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...