Tgrt Haber

Aldatmak dizisinde Esra Erol sürprizi! Kendi programını sunacak

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
08 Haziran 2023 11:07 - Güncelleme : 08 Haziran 2023 13:48
Aldatmak dizisinde Esra Erol sürprizi! Kendi programını sunacak

Vahide Perçim ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncuların yer aldığı Aldatmak dizisi yayınlandığı günün en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Perşembe günleri yayınlanan dizinin bu akşam yayınlanacak bölümüne ünlü sunucu Esra Erol da katılacak. Erol dizide kendini oynayacak ve program sunacak.

Aldatmak​ dizisinin 34. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. ATV​ ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümünde Esra Erol​ sürprizi yer alacak. Erol dizide kendi programını sunarak televizyon tarihinde bir ilki de gerçekleştirmiş olacak. 

ALDATMAK DİZİSİ OYUNCULARI 

  • Vahide Perçin​ ( Güzide Yenersoy),
  • Ercan Kesal ( Ali Sezai Okuyan),
  • Mustafa Uğurlu ( Tarık Yenersoy),
  • Yusuf Çim ( Ozan Yenersoy),
  • Cem Bender (Oltan Kaşifoğlu),
  • Caner Şahin ( Tolga Kaşifoğlu)

ALDATMAK DİZİSİNDE ESRA EROL SÜRPRİZİ

Perşembe günleri yayınlanan dizi Aldatmak'ın bu haftaki bölümüne yine atv ekranlarında yayınlanan bir gündüz kuşağı programını da sunan Esra Erol da dahil olacak. Başarılı sunucu 'Esra Erol' dizide kendisini oynayacak. 

Aldatmak dizisinde Esra Erol sürprizi! Kendi programını sunacak

ALDATMAK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Aile mahkemesi hakimi olan Güzide, aman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli, herkes tarafından sevilip takdir edilen bir kadındır. Eşi ve çocuklarıyla mutlu bir hayat sürdüğünü zanneden Güzide, eşinin kendisini aldattığını öğrenince büyük bir şok yaşadı. 

ALDATMAK DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...