Tgrt Haber

Aldatmak dizisinde peş peşe ayrılıklar! Bu sefer seyircinin istediği oldu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 May 2023 10:36 - Güncelleme : 15 May 2023 17:08
Aldatmak dizisinde peş peşe ayrılıklar! Bu sefer seyircinin istediği oldu!

Başrolünde Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal gibi usta oyuncuların yer aldığı Aldatmak dizisi yayınlandığı gün rekor üstüne rekor kırmayı başarıyor. Dizinin 30. bölümle perşembe günü izleyicisiyle buluştu. Dizide peş peşe ayrılıklara bir yenisi daha eklendi.

Perşembe günleri yeni bölümleri yayınlanan Aldatmak​ dizisi son olarak 30. bölümüyle ekranda yer aldı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmazken, diziyle ilgili gelen son dakika gelişmeleri izleyicilerini heyecanlandırdı. 

SEYİRCİNİN BEKLEDİĞİ OLDU! ALDATMAK DİZİSİNE BİR OYUNCU DAHA AYRILIYOR!

Her bölümü sosyal medyada trend olan diziye Behram karakteriyle Aras Aydın dahil oldu. Dizide kötü karakter olan Behram, izleycinin öfkesiyle karşı karşıya kaldı. Diziden ayrılan isimler çok konuşulurken, son ayrılık haberi izleyenleri heyecanlandırdı. Oylum’un hayatını cehenneme çeviren ve her fırsatta tehditler savuran ayrıca seyircinin istemediği isim haline gelen Behram karakterinin kadrodan çıkacağı iddia edildi. 

Aldatmak dizisinde peş peşe ayrılıklar! Bu sefer seyircinin istediği oldu!

ALDATMAK DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Mualla söyledikleriyle Güzide'nin bütün dünyasını alt üst eder. Kızını yalnız bırakmamaya kararlı olan Güzide bir çıkış yolu bulmak için harekete geçer. Oylum, annesinin desteğini arkasında hissetmesiyle birlikte ailesine sıkıca kenetlenir. Güzide ve çocukları çözüm arayışındayken, ailesini yeniden kazanmak isteyen Tarık'tan onlara büyük bir yardım gelir. Ancak bu yardım, Sezai'nin pek hoşuna gitmeyecektir. Sezai, Tarık ile ilgili öğrendiklerinden sonra geçmişin hesabını kapatmak için soluğu onun yanında alır. Güzide, Ozan ve Oylum buldukları çözüm yolu için büyük bir plan kurarlar.

ALDATMAK DİZİSİ OYUNCULARI!

  • Vahide Perçin,
  • Mustafa Uğurlu,
  • Caner Şahin,
  • Ercan Kesal,
  • Feyza Sevil Güngör,
  • Yusuf Çim
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Canan24 Ağustos 2023 14:50

Behram ayrılmasın.

isimsiz17 Ağustos 2023 14:45

behram ayrılmamalı diziyi onun için izliorum Behram❤️Oylummm

Melek demir 15 Haziran 2023 20:25

Bence Behram rolü filmden ayrılması gerekiyor Tolga ve Oylum’u özledik.

Sonraki Haber Yükleniyor...