Tgrt Haber

Aldatmak dizisinde tüm dengeler değişiyor! Güzide köşeye sıkıştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
14 Eylül 2023 12:51 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 14:45
Aldatmak dizisinde tüm dengeler değişiyor! Güzide köşeye sıkıştı

ATV ekranında yayınlanan Aldatmak dizisinin 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam yen bölümüyle ekranda olacak dizisinin başrolünde Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu yer alıyor. Dizinin kadrosuna katılan yeni oyuncularla birlikte Güzide'yi zor günler bekleyecek.

ATV​ ekranında yayınlanacak Aldatmak​ dizisinin yeni bölümü 14 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak. Oylum oğlunu ararken, Güzide bir taraftan da Tarık​ ile uğraşacak. Güzide'nin tavrı artık tüm dengeleri değiştirecek. 

ALDATMAK DİZİSİNDE TÜM DENGELER DEĞİŞİYOR!

Aldatmak dizisinin son bölümünde; hem kızını hem de torununu kaybetmenin eşiğindeki Güzide, hayatının en zor kararının kıyısında savrulmaktadır. Bu zor zamanlarda umduğu desteği göremeyecek, kendi başına ayakta durmayı bir kez daha öğrenmek zorunda kalacaktır. Behram'ın vurulmasıyla tüm dengeler değişecek ve Güzide'nin düşmanları da daha da artacaktır.

Aldatmak dizisinde tüm dengeler değişiyor! Güzide köşeye sıkıştı

ALDATMAK DİZİSİ OYUNCULARI 

  • Vahide Perçin,
  • Mustafa Uğurlu,
  • Caner Şahin,
  • Ercan Kesal,
  • Feyza Sevil Güngör,
  • Yusuf Çim

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Murat Saraçoğlu‘nun yönettiği Aldatmak dizisinin kadrosuna çok güçlü bir isim katılıyor. Son olarak blutv‘nin Magarsus” adlı dizisindeki oyunculuğuyla kendisine bir kez daha hayran bırakan Berkay Ateş “Aldatmak”ın kadrosuna dahil oldu.

ALDATMAK DİZİSİNİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...