Tgrt Haber

Aldatmak dizisinin kadrosuna ödüllü oyuncu katıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Ağustos 2023 08:48 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 09:38
Aldatmak dizisinin kadrosuna ödüllü oyuncu katıldı

ATV ekranlarının sevilen dizisi Aldatmak, sezon finaliyle izleyenleri merakta bırakmayı başardı. Önümüzdeki günlerde sete çıkacak dizideki oyuncu değişikliği dikkat çekti. Başrol oyuncusu Aldatmak dizisinden ayrılırken, ödüllü oyuncu diziye dahil olacak.

Başrolünde Vahide Perçin​ ve Mustafa Uğurlu​'nun yer aldığı Aldatmak​ dizisi ATV​ ekranında her perşembe yayınlanıyor. Diziye, “Kahraman” rolüyle ödüllü oyuncu Berkay Ateş dahil olacak. Ateş, Nursel Köse‘nin oynadığı Mualla Dicleli‘nin yeğeni olarak seyirci karşısına çıkacak.

ALDATMAK DİZİSİNE ÖDÜLLÜ OYUNCU GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Murat Saraçoğlu‘nun yönettiği Aldatmak dizisinin kadrosuna çok güçlü bir isim katılıyor. Son olarak blutv‘nin “Magarsus” adlı dizisindeki oyunculuğuyla kendisine bir kez daha hayran bırakan Berkay Ateş “Aldatmak”ın kadrosuna dahil oldu.

BERKAY ATEŞ KİMDİR?

19 Şubat 1987 doğumlu Berkay Ateş, Abluka filminde Ahmet karakteriyle 22. Altın Koza Film Festivali'nde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır. Çukur, Gülizar, Sadakatsiz dizilerinde rol alan oyuncu aynı zamanda tiyatro da yapıyor. 

Aldatmak dizisinin kadrosuna ödüllü oyuncu katıldı

ALDATMAK DİZİSİNDE KISKANÇLIK KRİZİ AYRILIK GETİRDİ 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizinin başrol oyuncularından Feyza Sevil Güngör ve Caner Şahin arasında kıskançlık krizleri yaşandı. İkili birbirlerini takipten çıkıp beraber mutlu günlerinde çektirdikleri fotoğrafları da sildi. Dizi ekibinden sızan bilgilere göre; ikiliden Caner Şahin’in kıskançlık krizine girip sette Feyza Sevil Güngör‘e samimi davranan bir set çalışanıyla kavga ettiği öne sürüldü.

Aldatmak dizisinin kadrosuna ödüllü oyuncu katıldı

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...