Tgrt Haber

Aldatmak ve Kardeşlerim dizisi oyuncularından alkışlanacak hareket! Bayramı orada geçirdiler

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Haziran 2023 13:09 - Güncelleme : 28 Haziran 2023 16:40
Aldatmak ve Kardeşlerim dizisi oyuncularından alkışlanacak hareket! Bayramı orada geçirdiler

Başrolünde Vahide Perçim ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı Aldatmak dizisinde rol alan Asena Girişken bayram tatilinde deprem bölgesine gitti. Köylerdeki depremzede çocuklarla bir araya gelen Asena Girişken ve Kardeşlerim dizisinin Sarp'ı Atakan Özkaya takdir topladı.

Aldatmak ve Kardeşlerim dizisi oyuncuları bayramda Hatay​'ı ziyaret etti. Yanlarında oyuncak ve kırtasiye malzemeleri de götüren 2 isim, depremzede çocukların bayrama mutlu girmeleri için çeşitli etkinlikler yaptı. Oyuncu Asena Girişken Hatay Samandağ’da yaşayan ailesini de ziyaret edip bayramlaştıktan sonra İstanbul’a döndü.

ALDATMAK DİZİSİ OYUNCUSUNDAN ALKIŞLANACAK HAREKET

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Deprem​ bölgesinin bayram tatilinde iki genç oyuncu ziyaretçisi de vardı. Kardeşlerim” dizisinin Sarp’ı Atakan Özkaya ile “Aldatmak” dizisinin Yeşim’i Asena Girişken bayram tatiline deprem bölgesi Hatay’ın Samandağ​ ilçesinde girdi.

Aldatmak ve Kardeşlerim dizisi oyuncularından alkışlanacak hareket! Bayramı orada geçirdiler

ASENA GİRİŞKEN KİMDİR?

1992 yılında Antakya doğumlu Asena Girişken, lise yıllarındayken ikna kabiliyeti %99,9 çıkınca öğretmenleri tarafından avukat olması için yönlendirildi. Oyuncu olmak isteyen Asena Girişken, İstanbul’daki oyunculuk yolcuğu başlamış oldu. İlk olarak birçok tiyatroda yer alan oyuncu 2016 yılında okulundan mezun oldu. Televizyonda birçok dizide rol alan Girişken, şuan Aldatmak dizisinde rol aldı. 

ATAKAN ÖZKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1998, İstanbul doğumlu Atakan Özkaya, üniversitede oyunculuk eğitimi gördü. Oyuncu, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2014 yılından itibaren Şeref Meselesi, O Hayat Benim, Vatanım Sensin, Kalp Atışı, Hiç, İçimizdeki Ateş, Kardeşlerim gibi çeşitli dizilerde oynadı. 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...