Tgrt Haber

Altın Kelebek'te Nazlı Çelik'ten anlamlı konuşma

13 Kasım 2016 23:00
Altın Kelebek'te Nazlı Çelik'ten anlamlı konuşma

Altın Kelebek ödüllerinde Nazlı Çelik yılın en iyi haber sunucusu seçildi. Nazlı Çelik ödül konuşması sırasında anlamlı mesajlara yer verdi.

Star TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunan Nazlı Çelik, 2014'te de yılın en iyi haber sunucu seçilmişti. Bu sene de ödülün sahibi olan Nazlı Çelik sahneye gelerek çarpıcı bir konuşmaya imza attı. İşte o konuşma:  "İstanbul ve Ankara'nın göbeğinde patlayan o bombaların Doğu'da her gün canlar aldığını, o canların sizden benden farklı olmadığını anlatmaya çalıştık. Evlatlarını babasız bırakacağını bile bile ortaya konan hayatların sadece vatan sevdası uğruna yapıldığını anlatmaya çalıştık.

"ÜLKENİN POLİSİNE ASKERİNE SELAM YOLLUYORUM"
Fazla söze gerek yok, o Mehmetlerin hakkını ödemeye imkan yok. Bu anlayışla bu ülkenin koca yürekli, fedakar, her bir polisine askerine buradan selam yolluyorum, onları Allah'a emanet ediyorum, şehitlerimize rahmet diliyorum."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...