Tgrt Haber

Arjantin'de Sadakatsiz rüzgarı! Yeni adıyla tekrar yayına başlayacak

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
18 Temmuz 2023 14:23 - Güncelleme : 18 Temmuz 2023 15:24
Arjantin'de Sadakatsiz rüzgarı! Yeni adıyla tekrar yayına başlayacak

Doctor Foster dizisinin Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz dizisinin başarısı alkış topladı. Başrolünde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yer aldığı Kanal D yapımı dizinin yayın haklarını Arjantin satın aldı.

60. bölümüyle ekranlara veda eden Sadakatsiz​ dizisinin başarısı dünyaya yayıldı. Başrollerini Cansu Dere​, Caner Cindoruk​ ve Melis Sezen’in paylaştığı dizi, Arjantin​ kanalı Telefe'de 'Traicionada' adıyla yayınlanacak.

ARJANTİN'DE SADAKATSİZ RÜZGARI 

Ranini'de yer alan habere göre, 2020- 2022 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen Sadakatsiz isimli dizinin yayın haklarını Arjantin kanalı Telefe satın aldı. uluslararası dağıtımını Madd Entertainment'ın üstlendiği dizi Arjantin'de 'Traicionada' adıyla yayınlanacak. 'Doctor Foster' dizisinin yerli adaptasyonu olarak ekrana gelen Sadakatsiz'in yapımını Türkiye'de 60. bölümüyle final yaptı.

SADAKATSİZ OYUNCULARI 

  • Cansu Dere,
  • Melis Sezen​,
  • Caner Cindoruk,
  • Gözde Seda Altuner,
  • Berkay Ateş,
  • Alp Akar

Arjantin'de Sadakatsiz rüzgarı! Yeni adıyla tekrar yayına başlayacak

SADAKATSİZ KONUSU NEDİR?

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır... Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...