Tgrt Haber

Arka Sokaklar'a Tuzak dizisi oyuncusu katıldı! Rakiplerine göz açtırmayacak

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
18 Eylül 2023 14:05 - Güncelleme : 18 Eylül 2023 15:52
Arka Sokaklar'a Tuzak dizisi oyuncusu katıldı! Rakiplerine göz açtırmayacak

18. sezonuyla ekrana geri dönen Arka Sokaklar, seyircisinden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna Tuzak dizisinin oyuncusu katıldı.

Cuma akşamları yayınlanan  Zafer Ergin​ ve Özgür Ozan gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar​ dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı. Akasya Durağı ve Tuzak dizilerinde rol alan oyuncu Balamir Emren, Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

ARKA SOKAKLAR'IN KADROSUNA YENİ OYUNCU KATILDI 

18. sezonuyla ekranda olan “Arka Sokaklar” dizisinin kadrosu genişlemeye devam ediyor. Orhan Oğuz’un yönettiği, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı diziye son olarak oyuncu Balamir Emren katıldı. Geçen sezon “Tuzak” dizisinde polis olarak seyirci karşısına çıkan oyuncu fenomen dizide “doktor Yağız” rolünü oynayacak.

Arka Sokaklar'a Tuzak dizisi oyuncusu katıldı! Rakiplerine göz açtırmayacak

Doktor Yağız,  “Arka Sokaklar”da Rıza komiserin kızı Pınar’ın arkadaşı olarak katılacak. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı diziye Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Furkan Göksel, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay da katıldı. 

 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...