Tgrt Haber

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'sinden yıllar sonra dizi itirafı geldi: Olsa neler olurdu kim bilir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
12 Temmuz 2023 08:47 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 10:32
Aşk-ı Memnu'nun Cemile'sinden yıllar sonra dizi itirafı geldi: Olsa neler olurdu kim bilir?

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin Cemile'sinden yıllar sonra itiraf geldi. Kanal D'nin efsane dizisinin kendisinin ilk işi olduğunu söyleyen oyuncu, itiraflarını bir bir sıraladı.

Başrolünde Beren Saat​ ve Kıvanç Tatlıtuğ​'un yer aldığı Aşk-ı Memnu​ dizisinde Cemile karakterini oynayan Pelin Ermiş'ten yıllar sonra diziyle ilgili itiraf geldi. Set ortamının kendisi için öğretici olduğunu vurgulayan Ermiş, set ortamı ile ilgili de bilgi verdi. 

AŞK-I MEMNU'NUN CEMİLE'SİNDEN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF

MAG dergisine konuk olan oyuncu Pelin Ermiş'ten Aşk-ı Memnu itirafı geldi. Projenin kendisi için harika bir deneyim olduğunu dile getiren oyuncu, "Aşk-ı Memnu ne diziydi ama! Okurken de oynadığım birkaç dizi olmuştu. Onlar fragmanmış tabii... Oldukça öğreticiydi o zamanlar. Set, kamera, bir sahneyi bir sürü açıdan oynamak, devamlılık, gerçek mekân, karakterler, hikâye, evin içi yangın yeri gibi, çatışmalı bir sürü sahne; harika bir deneyimdi! Bir sürü şey öğrenmiştim, kendimi keşfediyordum yeniden ve başka şekillerde. Hilal Saral, sahiciliği çok iyi yaşatan bir yönetmendi. Hep beraber yaşıyorduk keyifle, pek güzel kıymetli günlerdi. Şimdiyle kıyaslayınca tabii ki farklar görüyorum. Bir kere o zaman, Instagram, Twitter yok daha. Olsa neler olurdu kim bilir? Bana bu dönem daha karışık geliyor; o dönem yalındı, süssüzdü." dedi. 

PELİN ERMİŞ KİMDİR?

21 Ağustos 1982 İzmir doğumlu Pelin Ermiş, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 2006 yılında “Şöhret Okulu” dizisi ile televizyon dünyasına adım attı. 2008 yılında Beren Saat, Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya‘nın başrollerini paylaştığı, yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği “Aşk-ı Memnu” dizisinde yer alan Pelin Ermiş, canlandırdığı Cemile karakteri ile adını duyurdu. 
 
Aşk-ı Memnu'nun Cemile'sinden yıllar sonra dizi itirafı geldi: Olsa neler olurdu kim bilir?

PELİN ERMİŞ HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

2018 – Kiraz Mevsimi (Film)
2018 – Bekçi (Film)
2018 – Avlu
2016 – Hangimiz Sevmedik
2012 – Adını Feriha Koydum
2010 – Cehennem (Film)
2008 – Aşk-ı Memnu (Cemile)

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...