Tgrt Haber

Ateş Kuşları nerede çekiliyor, oyuncuları kimler, konusu nedir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
20 Ocak 2023 10:18 - Güncelleme : 20 Ocak 2023 16:46
Ateş Kuşları nerede çekiliyor, oyuncuları kimler, konusu nedir?

Tanıtımıyla dikkatleri üzerine çeken Ateş Kuşları, bu akşam ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Başrolünde Görkem Sevindik, Hande Soral ve İlayda Alişan'ın yer aldığı Ateş Kuşları, dram türündedir. Oyuncu kadrosu ve konuyla dikkat çeken dizi, duygu yüklü sahneleriyle izleyicisinde büyük etki bırakacak. Peki, Ateş Kuşları nerede çekiliyor, oyuncuları kimler, konusu nedir? Ateş Kuşları ne zaman?

Birbirinden deneyimli oyuncuların yer aldığı Ateş Kuşları​ bu akşam saat 20:00'de ekranlarda yer alacak. Evsiz olan 5 küçük çocuğunun hayat hikayesinin anlatıldığı dizinin ilk fragmanı ses getirdi. İşte Ateş Kuşları oyuncuları, konusu! Ateş Kuşları dizisinin çekildiği yer! 

ATEŞ KUŞLARI KONUSU NEDİR?

Dilenen Ali, Mercan, Zıpkın, Sabit, Kara isimli 5 çocuk kardeş gibi büyür. Birbirine tutunan 5 kardeş kendilerine köksüzler ismini verir. Çöpte 1 bebek bulan kardeşler bulduktan sonra Mercan anne, Ali de baba olur. 

Birbirlerine tutunarak hayatta kalan 5 çocuğun hayatı Gülayşe'nin aşık olması ve Barbaros Komiser'in hayatlarına girmesi ile tekrar açılacaktr. 

Ateş Kuşları nerede çekiliyor, oyuncuları kimler, konusu nedir?

ATEŞ KUŞLARI OYUNCULARI

İlayda Ateş (Gülayşe Ateş),

Barbaros ( Burak Tozkoparan),

Mercan Ateş ( Hande Soral),

Ali Ateş ( Görkem Sevindik),

Sabıt Ateş ( Emir Çubukçu),

Zıpkın Zafer Ateş (Erdem Şanlı),

ATEŞ KUŞLARI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ateş Kuşları dizisinin çoğu sahnesi İstanbul​'da çekiliyor. Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Ateş Kuşları'nın çekimleri Riva​'da gerçekleşmektedir. 

ATEŞ KUŞLARI NE ZAMAN?

Ateş Kuşları, her cuma izleyicisiyle buluşuyor. Ateş Kuşları 2. bölümüyle bu akşam saat 20:002de ekranlarda. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...