Tgrt Haber

ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da bir veda daha! Ana kadrodan kimse kalmadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
12 Haziran 2023 11:33 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 12:17
ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da bir veda daha! Ana kadrodan kimse kalmadı

Başrolünde Oktay Kaynarca, Pelin Akil ve Ebru Özkan gibi usta oyuncuların yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi hakkında peş peşe ayrılık haberleri geldi. Son olarak 34. bölümü yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı günleri yayınlanan dizi hakkında ayrılık haberleri basında geniş yer buldu.

ATV​ ekranında yayımlanan, Oktay Kaynarca​'nın başrolünde yer aldığı dizi​ projesi 'Ben Bu Cihana Sığmazam' yarın akşam 35. bölümüyle sezon finali​ yapacak. Dizi sezon finalinin ardından birçok oyuncusuyla vedalaşacak. Peş peşe gelen ayrılık haberleri dizide deprem etkisi oluşturdu. 

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM​'IN SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin sezon finalini yarın ekrana gelecek. 35. bölümüyle yapacak. İzleyiciyi şaşırtacak sezon finalinde birçok ayrılıklar da yaşanacak. 

AZAMER VE MELİKE KARAKTERLERİ DİZİDEN AYRILIYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Güzel Adamlar Medya imzalı dizide sezon finaline doğru yeni ayrılıklar yaşanacak. Henüz yeni sezon duyurusu yapılmayan dizide Eren Vurdem'in canlandırdığı Azamet ve Aslı Melisa Uzun'un oynadığı Melike, kadrodan ayrılıyor. Dizinin 32. bölümünde Orhan'ın öldüğünü öğrenen Tatavlalı, suçu Cezayir'in üzerine atar. Orhan'ın ölümü Melike ve Azamet'i zor duruma düşürür. Cezayir, Azamet ve Melike’nin hapse düşmemesi için karı-kocayı yurt dışına gönderme kararı alır. Senaryo gereği yurt dışına taşınacak olan çift, diziye veda edecektir.

ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da bir veda daha! Ana kadrodan kimse kalmadı

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNDE BİR AYRILIK DAHA 

Sezon finalinde dizinin Tatavallı’sı Engin Benli‘nin ekibe veda edeceği ortaya çıkmıştı. Dizide bir ayrılık daha yaşanacak. Ben Bu Cihana Sığmazam“ın ilk bölümünden beri ekipte yer alan, senaryo da yazan Aslı Sevi ekipten ayrılacak. 

ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da bir veda daha! Ana kadrodan kimse kalmadı

 

ASLI SEVİ KİMDİR?

1994 doğumlu Aslı Sevi Antalyalıdır. İstanbul Üniversitesinde Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Selvi'nin ilk oyunculuk deneyimi Çalıkuşu oldu. 2016 senesinde Çocuklar Duymasın dizisinde de oynayan Selvi son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde rol aldı. 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...