Tgrt Haber

Batuhan Yaşar’a meslekte vefa ödülü

20 Mart 2022 10:39 - Güncelleme : 20 Mart 2022 10:46
Batuhan Yaşar’a meslekte vefa ödülü

İhlas Medya Ankara Temsilcisi merhum Batuhan Yaşar “Başkente Değer Ödülleri” töreninde Meslekte Hizmetine Vefa Ödülü’ne layık görüldü.

Ankara’nın yerel değerlerinin ve kent kimliğinin korunması, yaşatılması ve başarılı çalışmaların takdir edilmesi maksadıyla Medya Ankara tarafından “Başkente Değer Ödülleri” töreni düzenlendi.

Ankara’da 2021 yılında hizmetleri ve başarıları ile öne çıkan milletvekilleri, belediye başkanları, kamu kurumu yöneticileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, sporcular, sanatçılar, gazeteciler, sosyal medya fenomenleri ve iş dünyasından isimler Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen “Başkente Değer Ödülleri” töreninde ödüllerini aldı. Söz konusu ödül töreninde, bir süre önce vefat eden İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Meslekte Hizmetine Vefa Ödülü’ne layık görüldü.

15 TEMMUZ’DA YAYINCILIK DERSİ VERDİ

15 Temmuz 2016’daki FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında stüdyodan yaptığı yayında “Öleceksek bugün ölelim” diyerek halkı darbeye karşı direnmeye çağıran Yaşar, meslek hayatı boyunca bir çok ödüle layık görüldü.  Oldukça samimi ve mütevazi bir kişiliğe sahip olan Yaşar, çalışanlarının sorunlarıyla yakından ilgileniyordu. Yaşar mesai arkadaşları tarafından bir yöneticiden çok ağabey olarak görülüyordu. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...