Tgrt Haber

Ben Bu Cihana Sığmazam'a yeni transfer! Oktay Kaynarca yıllar sonra aynı oyuncuyla

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
19 Temmuz 2023 14:11 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 15:19
Ben Bu Cihana Sığmazam'a yeni transfer! Oktay Kaynarca yıllar sonra aynı oyuncuyla

Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden başrol oyuncusu Pelin Akil ayrılmış ve hikayede değişikliğe gidilmişti. ATV ekranlarının sevilen dizisine yapılan yeni transfer çok konuşuldu.

Oktay Kaynarca​'nın başrolünde olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam​'ın yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Dizi için ortaya atılan iddia izleyiciyi heyecanlandırdı. Eğer iddialar doğruysa Oktay Kaynarca uzun yıllar sonra eski rol arkadaşıyla kamera karşısına geçti. 

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM'DA HİKAYE DEĞİŞTİ, OYUNCULAR AYRILIK KARARI ALDI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Oktay Kaynarca'nın başrolünü oynadığı "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin kadrosundan Pelin Uluksar'ın ardından Pelin Akil​ de ayrıldı. Pelin Akil‘in bir süredir “Firuze” rolüyle başrol oynadığı Güzel Adamlar Medya imzalı “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinden ayrılacağı konuşuluyordu. Güzel oyuncu yeni sezon öncesi ekibe veda etti. Pelin Akil, tatil dönüşü yeni projeleri değerlendirmeye başlayacak. Diziden ayrıca Eren Vurdem'in canlandırdığı Azamet ve Aslı Melisa Uzun'un oynadığı Melike de kadrodan ayrılıyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM'A OLGUN ŞİMŞEK​ TRANSFERİ 

Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezon için hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz yıl ATV​'de ekran macerasına başlayan dizinin yeni bölümleri için Oktay Kaynarca kolları sıvadı. Diziye EDHO ekibini toplayan Kaynarca bu kez 'Kimsesiz Yaşar' ile el sıkıştı. Olgun Şimşek'in yeni sezonda Ben Bu Cihana Sığmazam'da rol alacağı iddia edildi. 

Ben Bu Cihana Sığmazam'a yeni transfer! Oktay Kaynarca yıllar sonra aynı oyuncuyla

OLGUN ŞİMŞEK KİMDİR?

1971 Bursa doğumlu Olgun Şimşek, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nın oyunculuk bölümünden 1993 yılında mezun oldu. Televizyonda şov programlarında çıkan Şimşek, Bir Demet Tiyatro komedi dizisindeki Kudret tiplemesiyle, Yedi Numara komedi dizisindeki Sabit Ballıoğlu karakteri ve İbo Show'daki Güçlü karakteri ile geniş kitlelerce tanındı. Yalan Dünya, Beyaz Gelincik, Tatlı Rüyalar, Ramo ve Cici gibi yapımlarda rol aldı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Esra 22 Temmuz 2023 00:22

Gelse muhteşem olur

Sonraki Haber Yükleniyor...