Tgrt Haber

Ben Bu Cihana Sığmazam'da sezonun ilk fotoğrafı yayınlandı! Başrol oyuncuları yeni imajıyla poz verdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Ağustos 2023 13:28 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 14:54
Ben Bu Cihana Sığmazam'da sezonun ilk fotoğrafı yayınlandı! Başrol oyuncuları yeni imajıyla poz verdi

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da başrol oyuncusu Pelin Akil'in diziden ayrılmasıyla beraber senaryoda değişiklikler yaşanacak. Bir araya gelen Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan birlikte poz verdi.

Salı akşamları ATV​ ekranında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam​'ın yeni sezon hazırlıkları başladı. Dizideki başrol oyuncularından biri olan Pelin Akil​'in diziden ayrılmasıyla beraber, senaryoda değişiklikler yaşandı. Başrol oyuncuları Oktay Kaynarca​ ve Ebru Özkan sezonun hazırlıkları öncesi poz vermeyi ihmal etmedi. 

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI 

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrol oyuncuları Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban, Karadeniz çekimleri öncesi bir araya geldi. Ekip Karadeniz çekimleri öncesi bir araya gelerek saç, makyaj ve kostüm prova yaptı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da sezonun ilk fotoğrafı yayınlandı! Başrol oyuncuları yeni imajıyla poz verdi

DİZİDE KADRO DEĞİŞTİ, SENARYO YENİDEN OLUŞTU 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Oktay Kaynarca'nın başrolünü oynadığı "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin kadrosundan Pelin Uluksar'ın ardından Pelin Akil de ayrıldı. Pelin Akil‘in bir süredir “Firuze” rolüyle başrol oynadığı Güzel Adamlar Medya imzalı “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinden ayrılacağı konuşuluyordu. Güzel oyuncu yeni sezon öncesi ekibe veda etti. Pelin Akil, tatil dönüşü yeni projeleri değerlendirmeye başlayacak. Diziden ayrıca Eren Vurdem'in canlandırdığı Azamet ve Aslı Melisa Uzun'un oynadığı Melike de kadrodan ayrılıyor.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sinan 19 Ağustos 2023 00:23

Dört gözle bekliyorum yeni sezonu adamin dibi

Sonraki Haber Yükleniyor...