Tgrt Haber

Benim Güzel Ailem oyuncular! Benim Güzel Ailem konusu nedir, nerede çekiliyor?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
21 Haziran 2023 11:08 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 14:12
Benim Güzel Ailem oyuncular! Benim Güzel Ailem konusu nedir, nerede çekiliyor?

Bu akşam ilk bölümü TRT1 ekranlarında yayınlanacak Benim Güzel Ailem'in başrolünde Erdal Özyağcılar ve Onur Buldu yer alıyor. Komedi türündeki dizi, hikayesiyle merak ediliyor.

Yönetmen koltuğunda Sadullah Çelen'in yer aldığı Benim Güzel Ailem​ dizisinin çekimleri İstanbul'un Beşiktaş ve Galata ilçelerinde geröekleşiyor. Komedi​ türündeki dizi, bu akşam saat 20:00'de ekranda yer alacak. Aile kavramının ön planda yer aldığı dizi Güney Kore yapımı olan "Once Again" dizisinden uyarlamadır.

BENİM GÜZLE AİLEM OYUNCULARI

  • Erdal Özyağcılar
  • Seray Gözler
  • Onur Buldu
  • Melis Babadağ
  • Toprak Can Adıgüzel
  • Serra Pirinç
  • Nergis Kumbasar

BENİM GÜZEL AİLEM KONUSU NEDİR?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Benim Güzel Ailem dizisinde çocuklarını evlendirmiş bir çiftin yaşamı anlatılıyor. Dört çocuklarının üçünü evlendirilen aile, son çocuklarının düğününe de hazırlık yapmaktadır. Tüm çocuklarının yuvadan uçacağı için ise büyük bir üzüntü duyarlar.

Fakat düğün hazırlığı yaparken diğer üç kardeş ellerinde bavullarla çıkıp gelir. Üç çocuk da eşinden ayrılıp baba evine dönmüştür. Üstelik düğüne hazırlanan evin küçük kızı da evlenmekten vazgeçer. Hal böyle olunca dört çocuklu konakta yepyeni bir macera başlar.

BENİM GÜZEL AİLEM FRAGMANI YAYINLANDI 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...