Tgrt Haber

Bergüzar Korel'li Düğüm dizisinden ilk kare geldi! Başrol oyuncuları buluştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
21 Eylül 2023 11:07 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 11:26
Bergüzar Korel'li Düğüm dizisinden ilk kare geldi! Başrol oyuncuları buluştu

Bergüzar Korel'in uzun bir aradan sonra yer aldığı dizi Düğüm'ün oyuncuları buluştu. Oyuncuların karakterleri ise merak konusu oldu.

Bergüzar Korel​, 3. çoğununun doğumu sonrası setlere geri döndü.Düğüm dizisiyle geri dönen Bergüzar Korel, imaj değişikliğine giderken, dizi oyuncuları birlikte kamera karşısına geçti. 

BERGÜZAR KOREL'Lİ DİZİNİN İLK GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI 

Prime Video​, ilk yerli Amazon Original dizisi Düğüm​'den Bergüzar Korel, Caner Cindoruk​ ve Serkan Altınorak'lı kare yayınlandı. Dizinin çekimleri devam ederken, oyuncular yeni imajlarıyla poz verdi. 

Bergüzar Korel'li Düğüm dizisinden ilk kare geldi! Başrol oyuncuları buluştu

BERGÜZAR KOREL YENİ DİZİSİ İÇİN SARIŞIN OLDU

Bergüzar Korel, yeni dizisi için imaj yeniledi. Saçlarını sarıya boyayan oyuncu Esra Erol'a benzetildi. Korel, paylaşımının altına; "Ne demiş Neslihan Turhan “Unutmayın hiçbir suçlu milyonlardan kaçamaz” ilk yerli Amazon Original polisiye gerilim dizisi “Düğüm” için çok heyecanlıyım! 2024'te sadece Prime Video'da. " notunu düştü. Takipçileri oyuncuya, "Siyah saçına geri dön" yorumunda bulundu. 

DÜĞÜM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizide Bergüzar Korel, bütün kimliğini doğruluk ve dürüstlük üstüne kurmuş, yetenekli ve hırslı bir televizyoncu olan Neslihan karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Serkan Altunorak ise Neslihan’ın eşi rolündedir. Dizide Vural karakterini oynayacak Serkan Altunorak'un rolü, duygusal, kırılgan ve sıcakkanlı bir akademisyendir. 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...