Tgrt Haber

Bizim Hikaye oyuncuları buluştu! Burak Deniz'in sürprizi Hazal Kaya'yı sevince boğdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Eylül 2023 09:51 - Güncelleme : 16 Eylül 2023 10:57

FOX TV ekranında yayınlanan Bizim Hikaye dizisi oyuncuları Hazal Kaya ve Burak Deniz uzun bir aranın ardından bir araya geldi. O anları Kaya paylaştı.

FOX ekranında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Hazal Kaya​, Burak Deniz​, Reha Özcan ve Nesrin Cavadzade​'nin yer aldığı dizinin oyuncuları uzun bir aranın ardından buluştu. 

BURAK DENİZ VE HAZAL KAYA BİR ARAYA GELDİ 

Bizim Hikaye dizisinin ardından dostlukları devam eden Hazal Kaya ve Burak Deniz yoğun iş temposuna rağmen bir araya geldi. Burak Deniz, eski partneri Hazal Kaya’ya set ziyareti yaptı. Kaya, bu anları “Çiçeğim geldi ziyarete ” notuyla instagram hesabından paylaştı.

Bizim Hikaye oyuncuları buluştu! Burak Deniz'in sürprizi Hazal Kaya'yı sevince boğdu

İKİ OYUNCU YOĞUN SET TEMPOSUNDA 

Bizim Hikaye dizisinin ardından dostlukları devam eden Burak Deniz ve Hazal Kaya, projelerine devam ediyor. Burak Deniz, başrolü Hande Erçel ile paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde rol alırken, Hazal Kaya ise başrolünde Selahattin Paşalı'nın rol aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin çekimlerinde yer alıyor. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...