Tgrt Haber

Burak Özçivit ve Mert Yazıcıoğlu film çekiminde ilk kez görüntülendi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 Ağustos 2023 16:19 - Güncelleme : 23 Ağustos 2023 17:36
Burak Özçivit ve Mert Yazıcıoğlu film çekiminde ilk kez görüntülendi!

Burak Özçivit ile Mert Yazıcıoğlu, başrolleri paylaştığı Berber’ filminin İstinye’de gerçekleşen çekimleri sırasında görüntülendi.

Burak Özçivit ve Mert Yazıcıoğlu​ Berber filmi için bir araya geldi. İki ünlü isim yeni filmde baba-oğlu oynayacak. Filmin çekimleri devam ederken, oyuncular sette görüntülendi. Setten karelerin sızdırılmaması için önlemler alınsa da, fanlar setten kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. 

BURAK ÖZÇİVİT VE MERT YAZICIOĞLU FİLM SETİNDE İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ 

Berber filminin kadrosuna Mert Yazıcıoğlu ve Burak Özçivit'in dışında Atiye ve Fatma’da da rol almış oyuncu Hazal Türesan dahil oldu. Dizinin çekimleri devam ederken, iki oyuncu sette görüntülendi. Mert Yazıcıoğlu'nun yeni imajı sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Yazıcıoğlu'nun saç ve sakal kesimi bazı takipçileri tarafından beğenilirken, bazı takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. 

Burak Özçivit ve Mert Yazıcıoğlu film çekiminde ilk kez görüntülendi!

BERBER FİLMİ KONUSU NEDİR?

Berber, yaşadığı olay nedeniyle zor günler geçiren berber Önder'in iş bilmez çırağı Ali ile kurduğu özel bağ sonucu değişen yaşamını konu ediniyor. Kötülere savaş açan ve lideri Önder adlı bir berber olan gizli teşkilatın nefes kesen hikâyesini anlatan filmin orijinal hikâyesi başarılı yönetmen Cem Özüduru’ya ait.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Zekıye23 Ağustos 2023 20:31

Dört gözle bekliyoruz çok güzel olacağına inanıyorum çünkü burak var güzel olacağından eminim ☀☀

Sonraki Haber Yükleniyor...