Tgrt Haber

Çağatay Ulusoy'un başrolündeki diziden Büşra Develi ayrıldı, yeni başrol son dönemin gözdesi oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
08 Haziran 2023 15:31 - Güncelleme : 08 Haziran 2023 17:03
Çağatay Ulusoy'un başrolündeki diziden Büşra Develi ayrıldı, yeni başrol son dönemin gözdesi oldu

Netflix platformunda yayınlanacak Kübra dizisinin başrolünde Çağatay Ulusoy yer alıyor. İlk sezon çekimleri tamamlanan dizinin 2. sezon çekimleri başlarken son dakika ayrılığı su yüzüne çıktı. Başrol oyuncularından Büşra Develi diziden ayrıldı yerine ise son dönemin popüler ismi yer aldı.

Büşra Develi ve Çağatay Ulusoy​'un başrolünü oynadığı "Kübra" dizisine Develi'nin veda ettiği ortaya çıktı. Kısa bir süre sonra ikinci sezon çekimleri başlayacak dizinin kadrosuna ilk katılan isimlerden Büşra Develi’nin rolünün ağırlığı değişince projeden ayrıldığı öğrenildi.

KÜBRA​ DİZİSİNDE BAŞROL DEĞİŞİKLİĞİ!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Kübra” dizisi Netflix‘in merakla beklenen yeni dizi projelerinin arasında yer alıyor. Çağatay UlusoyAslıhan MalboraAhsen Eroğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Nazan Kesal gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin birinci sezon çekimleri tamamlandı. Kısa bir süre sonra ikinci sezon çekimleri başlayacak. Dizinin kadrosuna ilk katılan isimlerden Büşra Develi’nin rolünün ağırlığı değişince projeden ayrıldığı öğrenildi. Büşra Develi yerine son dönemin gözde ismi Deniz Işın oldu. 

Çağatay Ulusoy'un başrolündeki diziden Büşra Develi ayrıldı, yeni başrol son dönemin gözdesi oldu

KÜBRA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dizi, mahallesinin sevilen, saygılı ve inançlı bir genci olarak bilinen Gökhan’ın, bir süredir parçası olduğu sanal arkadaşlık grubunda, Kübra adlı kullanıcıdan aldığı mesajlar ile hiç ummadığı bir yola girmesini anlatıyor.

KÜBRA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Çağatay Ulusoy,

Aslıhan Malbora,

Nazan Kesal,

Ahsen Eroğlu,

Ahmet Mümtaz Taylan

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...